Kantinerooster

Hieronder vind u ons kantinerooster. Met elkaar proberen wij deze in te vullen zodat de kantine zoveel mogelijk open kan zijn.


Hiervoor zoeken wij vrijwilligers die het leuk vinden om af en toe een dienst te draaien. Meld je aan bij kc@ovvo.nl (voor meer informatie: bel mij 06-10245263)


Via dit geautomatiseerde systeem is het voor u mogelijk om zelf te bepalen op welke dag en welk tijdstip u bardienst bij ons wilt komen draaien.


Wij vullen het rooster eerst op met de spelende teams waarvan bij de jeugd de ouders de diensten invullen. Daarna gaan we kijken naar de vrijwilligers die extra willen helpen.


Om uzelf in te schrijven zult u eerst moeten inloggen op het kantinesysteem. Dat kunt u doen door hier te klikken
U moet dan inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord. Als alles klopt heeft u deze via de vereniging ontvangen. Heeft u deze gegevens niet in uw bezit neem dan contact op met de kantinecommissie via kc@ovvo.nl


Zoals u hieronder ziet wordt er gewerkt met rode en groene vakjes. Hieronder staat ook uitgelegd wat welke kleur betekent.


  Plek bezet   Nog mensen nodig


Heeft u zichzelf toch opgegeven op een bepaalde datum of tijd en kunt u toch niet. Wacht dan niet te lang en mail ons via kc@ovvo.nl


De Kantinecommissie
Paul Hoijtink