OVVO Radio – #wijdoenwèlmee, dus Kamp afgelast … ☹

OVVO Radio – #wijdoenwèlmee, dus Kamp afgelast … ☹

Bzzzt… kraak … kraak … pfiew … bzzzt … test, test, test … krrrg… 1-2-3 … kraak .. BREAKY BREAKY:


YIPPIE YA YEE, YIPPIE YA YO …


THIS IS OVVO RADIO …  !!!


Ja hoor, het is weer zover, ons aller OVVO Radio is weer in de lucht, in the air, op de juiste golflengte en ook nog eens te beluisteren via FM HotsPodcast.nl Nou, dan is er wat aan de hand rondom het Kamp, want tja, we gebruiken onze kostbare zendtijd natuurlijk niet voor de kat z’n kont! #datzègjetochniet #waaromnìet? #’gewoonjebekhouden’ #oeps…  Het is met gemengde gevoelens, met een verscheurd hart en ook nog eens met mixed feelings dat ik, uw vaste verslaggever ter plekke #waarbenjdan? #zegikniet #lekker’terplekke’dan, deze Radio-uitzending uitzend #da’stweekeeruitzend. Vanuit de Kampleiding ontving ik namelijk het volgende persbericht:


“Wat half juli nog zo’n goed idee leek, blijkt eind september een tè grote gok te zijn: er komt dit jaar geen Kamp meer… We wilden echt hééééééééééééééél graag in de herfstvakantie een mini-Kamp(je) organiseren. Het draaiboek staat klaar, het communicatieplan is rond, vrije dagen zijn aangevraagd en er zijn genoeg mensen die gráág willen helpen. Maar gezien de huidige Utrechtse corona-omstandigheden vinden we het risico tè groot om met een groep van zo’n 80plus kinders en 20 leiding in onze OVVO-hal een Kamp te organiseren. We zien tot onze grote spijt geen mogelijkheid om dit ‘100 % Coronaproof’ te doen. Balen…!!!”


Tsjongejongejongejongejongejongejonge… Daar wordt ik zelfs even stil van… #endatwilwatzeggen!


… #stilte … #ruisgeluid … #oorverdovendestilte … #nogmeerruisgeluid … #ongemakkelijkestilte


#benikalweer #nualweer #waseigenlijkwellekkerrustig Tja, wat zal ik hier nou eens van zeggen. Ik denk dit: wat een dapper besluit van de Kampleiding! Want je verantwoordelijkheid nemen betekent soms ook ‘Nee’ durven zeggen, al schreeuwt alles in jou en de hele OVVO-jeugd: ‘Ja…!!!’. Maar wat niet kan, dat kan niet. #tegeltjeswijsheid #Cruyffiaans Dus ja, dit is een gróte teleurstelling… #sportgeschiedenis #AjaxTottenhamHotspur #JumboVismaTourdeFrance


We hopen allemaal héél erg dat de situatie volgend jaar mei totaal anders is. En daar kunt u, lieve, lieve luisteraars, net als de rest van Nederland, ook aan bijdragen: zorg goed voor uzelf, hou 1 ½ meter afstand, vermijd drukte en was uw handen, zodat we volgend jaar wèl op Kamp kunnen…!!! #doehetvoorOVVO #intrinsiekemotivatie #intriwattuh? #wijdoenwèlmee


Rest mij niets anders dan deze uitzending af te sluiten. Maar… blijf afgestemd op de enige echte OVVO Radio, de enige nieuwszender die al uw nieuws en bij voorkeur fakenews betrouwbaar brengt. OVVO Radio comes back in the air!!! #OVVORadioout

Uitnodiging ALV en BRAINSTORMSESSIE #Ovvozijnwemetz’nallen

Uitnodiging ALV en BRAINSTORMSESSIE #Ovvozijnwemetz’nallen

Afgelopen weekend zijn de persoonlijke uitnodigingen voor de Algemene Ledenvergadering verzonden. Op maandag 28 september a.s. starten we om 19.30 uur in de Open Hof én combineren we de ALV met een interessante en inspirerende brainstormsessie in het kader van ‘OVVO zijn met z’n allen’. Hamvraag is: hoe kunnen we een nog betere vereniging worden op het gebied van sport, gezelligheid, financiën en vrijwilligers?

Jij bent er toch ook bij?!

Meld je nu aan via bestuur@ovvo.nl!

Maandag 28 september

19.30 – 22.00 uur

Open Hof

Column: “Waar droom jij van?”

Column: “Waar droom jij van?”

Ik merk dat ik in de loop van de jaren verschillende dromen heb. Toen ik nog jong was, droomde ik van een heel groot huis, oprij laan, dat ik heel veel geld zou hebben. En dat ik met korfbal bij hele belangrijke wedstrijden de winnende bal in de korf zou gooien. Gister was ik van Amsterdam (de Dam) naar Utrecht (de Dom) aan het wandelen, samen met oud korfballers Petra, Ella en Barry. Tijdens het wandelen droomde ik dat de Dom veel dichterbij zou zijn. Ook droom ik tegenwoordig dat ik hoop dat de mensen om mij heen gezond en gelukkig zijn. Ondertussen weet ik dat dromen wordt gezien als iets onbereikbaar is. Dromen zijn fijn, zo lees ik, om je mee te identificeren.  Een wens is iets dat je graag zou willen en waarvoor je op een gegeven moment je best gaat doen om hem werkelijkheid te laten worden.

Meer lezen

OVVO kangoeroes gaan weer van start!

OVVO kangoeroes gaan weer van start!

Het korfbalseizoen is inmiddels alweer zo’n 3 weken geleden gestart en het dan ook de hoogste tijd om ook weer te starten met de Kangoeroes. Afgelopen seizoen kwam er een abrupt einde aan het korfbalplezier en we zijn door alle beperkingen die er waren niet meer in de gelegenheid geweest om voor de zomervakantie weer te starten. Maar daar gaat nu verandering in komen.

Meer lezen

SOS – OVVO – SOS

SOS – OVVO – SOS

BLIEP BLIEP BLIEP BLIEEEEEEEP BLIEEEEEEEP BLIEEEEEEEP BLIEP BLIEP BLIEP …

OFTEWEL DIT IS EEN NOODOPROEP !!! 


Beste OVVO leden

Graag vragen wij jullie aandacht voor het volgende. Is het niet zo dat we allemaal op korfbal zitten omdat we het allemaal zo’n leuk spelletje vinden, graag sporten met anderen en natuurlijk wedstrijden willen winnen?? Is het niet zo dat om te kunnen spreken van “Op Volharding Volgt Overwinning “ er wekelijks noeste trainingsarbeid verricht moet worden om nog beter te worden qua korfbalspel, afronding en teamspirit? Winnen willen we allemaal!! Toch?

Een onmisbaar element in dit geheel zijn de trainers en coaches die de spelers (m/v) helpen zich te verbeteren en met plezier te kunnen laten korfballen. 

Helaas moeten wij op dit moment constateren dat nog niet alle jeugdteams zijn voorzien van een trainer op dit moment. Daar balen we enorm van en daarom ook deze noodoproep! We zijn dringend op zoek naar trainers voor de A2, C3 en de E3. Voor de A2 en E3 hebben we voor 1 van de 2 trainingsavonden al iets weten te regelen maar de C3 staat op dit moment nog stuurloos op het veld. Lieve mensen van OVVO, dit kan toch echt niet!! 

Bij deze dan ook de oproep aan een ieder om te kijken wat je hierin kunt betekenen om deze 2 teams uit de brand te helpen. Mocht je niet elke week kunnen cq maar 1 avond in de week willen dan hoeft dit echt geen probleem te zijn. Met een groepje kun je het ook oplossen zodat je samen zorgt dat er elke week een trainer voor de groep staat. Bedenk ook dat je zelf jarenlang een trainer voor jouw team hebt gehad dansel het zelf ook wel erg fijn vind dat er een trainer voor jouw team is.  Hoe kun jij ons nu helpen?? Help een leuk jeugdteam aan een trainer en/of coach en maak dat ze hun hobby (en ook de jouwe!) wekelijks vrolijk kunnen uitoefenen en stapje voor stapje vooruitgang boeken. 

Alleen samen kunnen we korfballen! 

de JC