Korfbalclinic voorjaar 2020 OVVO jeugd

Korfbalclinic voorjaar 2020 OVVO jeugd

In de voorjaarsvakantie hoef je niet stil te zitten en kan je toch korfballen, doe mee met de korfbalclinics voor de A t/m F-jeugd op zaterdag 29 februari. 


Altijd al eens een duel willen aangaan met een speler van de selectie? Dan mag jij de clinic, georganiseerd door de trainers en spelers van de selectie van OVVO, absoluut niet missen.


De clinics zijn van 14.00 tot 18.00. De tijden en indeling naar A-, B-, C- D-, E- en F-jeugd komen later op de site te staan. Na afloop van de clinic is er een persconferentie waar je de spelers van selectie alles mag vragen. 


Vul dan hier je naam en je team in, dan weten we dat we op je kunnen rekenen


Veel mooier kan je na de korfbalvakantie niet beginnen. Dus zorg dat je erbij bent.


De selectie rekent op jullie!

Column: Goede voornemens enzo

Column: Goede voornemens enzo

Het zal niemand zijn ontgaan, we zijn gestart in het nieuwe jaar 2020. Vandaag het min of meer officiële begin van de doorstart van de competitie (is dit eigenlijk een goede zin?). Ik weet niet hoe het u is vergaan, maar ik vond het heerlijk even geen korfbal, werk en andere verplichtingen. Heerlijk tijd voor elkaar, familie en vrienden. Het nieuwe jaar staat altijd bol van goede voornemens. Meer sporten, minder stressen en ergeren, niet (dry) drinken ed. Ik hoorde zelfs dat Jan-willem zich heeft voorgenomen niet meer op de ramen te bonken. Tegelijkertijd vliegen de onderzoeken, rondom deze voornemens mij ook om de oren. Zo is volgens een onderzoek van de York University, ‘dry januari’ niet goed, omdat de 31 dagen van onthouding  dan werken als een soort psychologische ‘toestemming’ om na afloop weer net zo veel te drinken als eerst. Ook zeggen ze, start je het nieuwe jaar op deze manier meteen met een negatieve mindset, terwijl je eigenlijk vol nieuwe energie, hoop en plannen voor de toekomst 2020 in zou moeten gaan.  Doe er je voordeel mee zou ik zo zeggen.

Meer lezen

Klaverjas avond 2: 17 januari

Klaverjas avond 2: 17 januari

Volgende week vrijdag 17 januari is het zover, de tweede avond van klaverjassen staat op het programma.  Het heeft even op zich moeten laten wachten maar daarom is iedereen extra gebrand om met de overwinning ervandoor te gaan. Geef je zo snel mogelijk op.

Groeten Pim en Henk

Rouwkaart Jan Meester

Rouwkaart Jan Meester

Op maandag 23 december is Jan Meester overleden. Hij is 84 jaar geworden. Vanuit Breukelen kwamen Jan en Magda naar onze club in Maarssen. Een aanwinst voor de club, niet alleen als spelend lid maar zeker op gebied van vrijwilliger.

Jan was jaren onze technische man. En als materiaalman niet te overtreffen. Hoeveel trainingsavonden en zaterdagen hij op het veld en de sporthal was, zijn niet te tellen. 

Terecht ook dat hij werd verkozen als vrijwilliger van het jaar en in 2012 zelfs als vrijwilliger van de gemeente Stichtse Vecht!

We willen Magda, kinderen en kleinkinderen veel sterkte toewensen bij het verlies van hun man, vader, schoonvader en opa.

Namens OVVO.
Rob Brouwer.


24 december 2019

Beste leden, 

Via deze weg willen wij, als familie, jullie informeren over het overlijden van Jan Meester. Na een kort ziekbed is hij maandag 23 december in alle rust overleden.

Wanneer bekend is wanneer de begrafenis zal plaatsvinden zullen wij jullie met de kaart informeren.

Met vriendelijke groet,
Arnold Bosman en Petra Meester

Trainingsbroek (maat 152) kwijt

Trainingsbroek (maat 152) kwijt

Met sinterklaas heeft Elias een mooi nieuw OVVO trainingspak gekregen.  Na de wedstrijd van 21 december OVVO D3 tegen Pernix D2 bleek de broek ineens weg. Wie o wie heeft hem per ongeluk meegenomen ?
Maat 152, Elias ziet de broek heel graag weer terug!  

Stuur een mailtje naar website@ovvo.nl als je deze gevonden hebt.