OVVO C1 wint PKC toernooi

OVVO C1 wint PKC toernooi

Gisteren 29 mei 2023 op de tweede pinksterdag werd het PKC toernooi gehouden in Papendrecht bij PKC. Op dit toernooi gingen een aantal OVVO teams de strijd aan tegen andere teams. Onze A1, B1, C1, D1 en E1 waren hier vertegenwoordigd op deze prachtige zonnige maandag.


OVVO C1 mocht de strijd aan gaan in Poule B waarbij zijn ingedeeld waren bij Spirit C1, De Meeuwen C1 en SKF C1. Om 11:00 startte de eerste wedstrijd in de poule tegen de Meeuwen C1. OVVO kreeg heel veel kansen om te scoren maar de afronding zat er niet goed in tijdens deze eerste wedstrijd. De Meeuwen C1 maakte de kansen wel af waardoor de eerste wedstrijd in de poule helaas eindigde in een verliespartij voor OVVO. Er werd verloren met 3-8.


Meer lezen

Schoolkorfbal komt er aan! Hulp gezocht!

Schoolkorfbal komt er aan! Hulp gezocht!

Op zaterdag 1 juli dit jaar staan onze velden weer vol met kinderen, en dus potentiële nieuwe leden, van alle scholen uit de omgeving. Op dit moment verwachten wij rond de 50 teams.
 

Wij hebben daarom jullie hulp hard nodig om al deze kinderen te laten zien hoe leuk korfbal is deze dag. Daarom vragen we jullie allemaal deze dag vrij te houden. 


Wij zoeken mensen die willen helpen bij de spelletjes of bij de clinic voor groep 1 en 2 in de zaal. Dat is ten eerste super tof! Kan je helpen? Stuur dan een appje naar Daan Pastoor (06-81729510)


Met sportieve groet,

De Schoolkorfbalcommissie 


Marnick van Eijk

Yannick van Hattem

Thijs ter Hart

Pim Schouten

Jippe Hagenaars

Daan Pastoor 

Bob Gerritsen keert terug bij OVVO!

Bob Gerritsen keert terug bij OVVO!

Volgend seizoen speelt Bob Gerritsen (28) weer voor OVVO. Bob speelde met OVVO op het hoogste niveau in 2015 en daarna jaren in de Korfbal League bij DVO. Zijn voetblessure dwong hem om te stoppen, maar 2 jaar geleden pikte hij het weer op bij DOS waarmee hij tweemaal kampioen werd en het afgelopen zaalseizoen op een haar na de promotie miste naar de Korfbal League 2.


Bob: ‘ik heb gewoon een hele goede tijd bij OVVO gehad en altijd contact gehouden met mensen binnen de club.  Het voelt daarmee als terugkeren op het oude nest. Ik kijk er naar uit om weer bij OVVO te korfballen.’


Hoofdtrainer Erwin van der Putten: ‘Ervaren spelers van een hoger niveau zijn bijna nooit haalbaar. Dat Bob nu terugkomt naar OVVO is ook een compliment naar de club OVVO omdat hij gewoon een hele fijne tijd in Maarssen heeft gehad. Bob voegt naast heel veel kwaliteit natuurlijk een brok ervaring toe waar ook zijn medespelers en selectiegenoten weer beter van kunnen worden. Zowel op korte als lange termijn is het prachtig dat Bob terug komt naar OVVO.’


De TC is vanzelfsprekend blij met de terugkeer van Bob en wenst hem heel veel plezier in deze 2e OVVO periode.


De TC


Aanmelden eindeseizoens bbq en vrijwilligersavond (update 24 mei)

Aanmelden eindeseizoens bbq en vrijwilligersavond (update 24 mei)

Vanaf NU is de inschrijving (zie hieronder) voor deze gezellige middag/avond geopend voor IEDEREEN. De uiterste datum van inschrijving is maandag 5 juni 2023!!!


Voor vrijwilligers is deze barbecue gratis, voor ieder ander hebben we een gereduceerde prijs van € 15,-bepaald. Dit is een korting van 33%, en is inclusief een (fris)drankje (frisdrank, koffie, thee, flesje pils of glas wijn)!


Voor de D-E-F-jeugd geldt er een speciaal aanbod: voor de helft van de prijs een menu bestaande uit twee stukjes vlees, een frisdrankje maar óók met een frietje er bij! Dit dan voor € 7,50 per kind. Graag op het inschrijfformulier aangeven in welk team je speelt!


De bedoeling is dat je wél van tevoren opgeeft: als je vrijwilliger bent, dien je op te geven dat je aanwezig bent én welke functie je als vrijwilliger afgelopen seizoen hebt bekleed.


Met vrijwilliger bedoelen we iemand die zich structureel heeft ingezet afgelopen seizoen, en niét (hoe belangrijk óók) iemand die ‘een keer’ een bardienst o.i.d. heeft gedraaid.


Voor ieder ander geldt: opgeven, betalen via de link en geniéten!


Hopelijk sluiten we af met wéér minstens 100 deelnemers, is er mooi weer en zal het bier schieten niet ontbreken!


Het bestuur.


Inschrijfformulier (of klik hier)

Schotcompetitie – Thema editie (3 juni)

Schotcompetitie – Thema editie (3 juni)

Aankomende zaterdag 3 juni kan je weer meedoen met de schotcompetitie. Schrijf je in als een duo team met je teamgenoot, vriend of vriendin.

Dit jaar is het ook een speciale schotcompetitie en kan je naast de hoofdprijs ook een prijs winnen voor het team wat het best, leukst en/of gekst verkleed is. Dus doe was leuks aan, niks is te gek dit jaar!

Inschrijven is vanaf de D-jeugd. En de schotcompetitie start na de wedstrijd van onze selectie. (+/- 17:30). De schotcompetitie is binnen in de zaal.


Schrijf je in bij Youri via ystoof@gmail.com met je voornaam, team waar jij inzit en de naam van je teamgenoot van je duo.


Tot zaterdag 3 juni!


Thorven Oostrom versterkt OVVO-selectie

Thorven Oostrom versterkt OVVO-selectie

OVVO heeft zich versterk met Thorven Oostrom. Thorven komt over van VIKO waar hij de hele jeugd doorliep en een aantal jaren in het eerste team speelde. OVVO en Thorven hebben al meerdere jaren contact maar het kwam het nooit van een overstap. Dit jaar paste het wel en is het zelfs een mooie bonus dat Thorven per direct aan kan haken, gezien de vele blessures aan de mannenkant in de selectie.

Hoofdtrainer Erwin van der Putten: ‘Thorven is een jongen die je eerder af moet remmen dan dat je hem moet pushen en dat is heel fijn om mee te werken. Hij is topfit, heeft veel duelkracht en is gedreven om zich op een hoger niveau te bewijzen. Geweldig dat Thorven nu al aanhaakt, zo kunnen we sneller aan elkaar wennen en kunnen we volgend seizoen stappen maken.’

Thorven zelf: ‘Ja, ik heb er al vaker over nagedacht of ik de stap moest zetten. Toen we met VIKO de promotie misten naar de overgangsklasse merkte ik wel dat ik heel benieuwd was naar dat niveau. Ik was in de zaal bij de ‘alles of niets’ wedstrijd tussen Wit-Blauw en OVVO en hoe ik daar de selectie zag strijden sterkte bij mij de overtuiging dat ik daar graag bij wilde horen. Ik ben goed opgevangen in de groep en ben blij mijzelf te kunnen ontwikkelen bij OVVO.’

We wensen Thorven veel plezier en succes bij OVVO!
De TC