Verkoop Grote Clubactie begonnen!

Verkoop Grote Clubactie begonnen!

Het verkopen van de Grote Clubactie loten is begonnen. De komende periode worden bij de jeugdteams verkoopboekjes uitgedeeld. Maar ook digitaal kunnen zij loten verkopen. Alle senioren en A jeugd zullen de verkoop enkel digitaal uitvoeren. Eigenlijk zoals we dat de afgelopen jaren ook al hebben gedaan.


Het is heel simpel. Klik op deze link en je kan loten kopen. Deel de link om de loten te verkopen.

Voor elk verkocht lot van €3,-, krijgt OVVO €2,40. Dat is snel verdiend voor onze mooie korfbalvereniging. Er zijn verschillende manieren om loten te (ver)kopen. De afgelopen jaren hebben we vooral digitaal loten verkocht. Deze methode blijft gewoon beschikbaar en zal via de Grote Clubactie pagina op de OVVO website komen te staan. We gaan ook weer met loten boekjes werken. Per boekje zitten er 23 machtigingsformulieren om loten te kunnen kopen. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om digitaal met de QR code te betalen.


Het zou echt super zijn voor ons allemaal dat OVVO een extraatje kan verdienen aan de loten die wij met zijn allen gaan verkopen. Per jeugdteam zal iemand langskomen om de boekjes uit te delen. Alle informatie staat verder op onze website.
En natuurlijk gaan we voor de drie beste loten verkopers een prijs ter beschikking stellen.


Ook de seniorenteams worden uitgedaagd om loten te verkopen. Met ruim 5 zaterdag teams en twee midweekteams hebben we ruim 70 spelende leden. Als elk lid dan 6 loten verkoopt dan hebben jullie al €1000,- euro voor OVVO binnen gehaald. Dat moet lukken toch!

#OVVOzijnwemetz’nallen

STEM NU OP OVVO bij Rabo Clubsupport!

STEM NU OP OVVO bij Rabo Clubsupport!

Er kan nog worden gestemd tot en met 27 september!


Dit jaar kan je weer stemmen op OVVO bij de Rabobank ClubSupport actie. Dit jaar is het OVVO kamp weer ons doel. Met het geld wat wij ophalen via deze actie kunnen we weer leuke activiteiten doen met de kinderen tijdens het OVVO Kamp.


Stemmen is niet moeilijk! Ben jij klant bij de Rabobank dat kan je gemakkelijk stemmen op OVVO via de Rabo app of via de website www.rabobank.nl/clubsupport

Meer lezen

Training geven: De basics (VOL = VOL!)

Training geven: De basics (VOL = VOL!)

Op 19 september van 19:00 – 20:00 organiseert OVVO samen met het KNKV een clinic “Training geven: De basics”

Hoe geef je leuke trainingen als complete beginner? Wat zijn de basisoefeningen die je in een korfbaltraining moet verwerken? Hoe ga je met kinderen om in een training? Tijdens de clinic ‘Training geven: de basics’ krijg je de basis van het korfbaltraining geven mee. Je krijgt concrete tips en handvatten om in de praktijk leuke en effectieve trainingen neer te zetten.

Meer lezen

Klaverjasavonden

Klaverjasavonden

Het gaat weer beginnen. Dit jaar gaan we weer klaverjassen. Er zijn 7 vrijdagavonden om gezellig met OVVO leden maar ook niet leden te klaverjassen.


Afgelopen jaar hebben we een korte maar zeer spannende en gezellige avonden gehad. Uiteindelijk heeft Jaap van Bruggen zich als winnaar mogen uitroepen en heeft de wisselbeker in ontvangst mogen nemen. Wie gaat er dit seizoen winnen. Doe lekker mee dan ben jij dat misschien wel!

De volgende vrijdagavonden is er klaverjassen. We beginnen dan om 19:30 en spelen drie boompjes.
7 oktober
4 november
16 december
27 januari
3 maart
14 april
2 juni

Tot dan!
Klaverjas commissie

Meer lezen

Uitnodiging ledenvergadering

Uitnodiging ledenvergadering

Op maandagavond 3 oktober 19:15 staat de jaarlijkse ledenvergadering gepland. Volgens art. 14 van onze Statuten is ieder lid van 15 jaar of ouder verplicht de ledenvergadering bij te wonen… 😊 Of dat gaat gebeuren #not!, zullen we zien… het bestuur hoopt in ieder geval op een hoge opkomst! Uiterlijk een week voor de vergadering worden de stukken rond gestuurd.

Meer lezen