Trainers en coaches bedankt

Trainers en coaches bedankt

Een korfbalteam kan niet zonder enthousiaste trainers en coaches die elke week – weer of geen weer – op het veld of in de zaal te vinden zijn om zowel een team als individuele spelers beter te maken en te zorgen dat er als team met veel plezier gekorfbald kan worden. 

Langs deze weg wil de JC ook alle trainers en coaches die het afgelopen seizoen weer klaar hebben gestaan voor hun team enorm bedanken voor hun inzet en tijd die ze er in gestoken hebben. Onwijs bedankt allemaal! Zonder jullie zou het niet mogelijk zijn om de jeugd elke week te laten korfballen

Update: Geen oefenwedstrijden voor de jeugd meer

Update: Geen oefenwedstrijden voor de jeugd meer

Afgelopen vrijdagavond zijn de voorlopige teamindelingen bekend gemaakt en is er aangegeven dat er komende week mogelijk nog een aantal oefenwedstrijden zou plaatsvinden. Helaas is dit niet gelukt en is het rare seizoen 2019/2020 nu echt afgelopen. Dit betekent ook dat de laatste keuzes die nog gemaakt moeten worden voor de teamindelingen dus gemaakt zullen gaan worden op basis van de oefenwedstrijden eind augustus.

In memoriam: Oud-voorzitter Anton Peters overleden

In memoriam: Oud-voorzitter Anton Peters overleden

Dit weekend werd bekend dat onze oud-voorzitter Anton Peters op 2 juli j.l. op 71-jarige leeftijd is overleden. Anton was als niet-korfballer  in de periode 2002-2007 voorzitter van onze vereniging en belangrijk initiatiefnemer bij de aanleg van de kunstgrasvelden in 2004. Daarnaast was Anton nauw betrokken bij diverse projecten rond leden- en vrijwilligerswerving zoals het project ‘Ouders graag gezien’.

Meer lezen

VOORLOPIGE TEAMINDELINGEN SEIZOEN 2020/2021

VOORLOPIGE TEAMINDELINGEN SEIZOEN 2020/2021

Een ding kunnen we met zijn allen wel vaststellen. Wat is het een raar seizoen geweest. Ben je in de zaal lekker bezig met korfballen – in de race voor een kampioenschap, eindelijk de eerste wedstrijd gewonnen of lekker in vorm – en dan moet iedereen ineens stoppen met het favoriete spelletje door Corona. Hoe fijn was het dan ook dat er vanaf halverwege mei weer gekorfbald mocht worden! Nog geen wedstrijden maar tenminste weer een balletje gooien. En waarvoor? Lekker bezig zijn en met zijn allen en vast vooruit kijken naar komend seizoen waar we hopelijk vanaf september gewoon weer wedstrijden kunnen gaan spelen zoals we gewend waren en leuk vinden!

Meer lezen

Column: “We gaan door!”

Column: “We gaan door!”

Als u dit leest denkt u wellicht, “Huh wat ging er dan niet door?”, nu dit is de juiste stand waarin ik u wil hebben.

We (OVVO) gaan namelijk super hard door met van alles. Eerder heb ik al geschreven over de scouting, Frank Niekerk met Jeffrey Huijbers, maar ook Mees Herkes komt na een jaartje Fiducia weer terug op het nest. Ik heb begrepen dat wekelijks de brug over moeten fietsen duidelijk ‘een brug te ver’ is. Daphne Rodenburg staat weer in de selectie, Sanne Menkveld gaat voor haar rentree en wat mij betreft, ‘als er een schaap over de dam is, volgen er meer….’.  Dus ‘oud’ leden als je dit leest, kom erbij! “Come back and stay”.

Meer lezen