Een zaadje gelegd in 1934?

Een zaadje gelegd in 1934?

Rob , Jaap en ik hebben regelmatig contact over verhuur van onze accommodatie om meer financiële ruimte voor onze club te genereren..

Zo hebben wij zondag het kerkgenootschap “De Nieuwe Kerk uit Utrecht centrum mogen verwelkomen. Zij houden jaarlijks hun startzondag kort na de zomer op een locatie buiten hun eigen kerkgebouw.

Meer lezen

Column: De schoonheid van korfbal

Column: De schoonheid van korfbal

Ik lees deze kop in de krant. “De schoonheid van amateurvoetbal” en lees in het artikel oa. “Het is steeds moeilijker om voldoende vrijwilligers te vinden” Ik ervaar de herkenning, ook bij OVVO is het lastig om u ‘uit de comfortzone te halen’. We krijgen om deze reden regelmatig de vraag wie er een bardienst wil draaien, schoonmaken, of zelfs honderdduizend complimentjes wil ontvangen. We kunnen bij OVVO, nog steeds, meer mensen gebruiken. Tegelijkertijd zie ik gelukkig ook een nieuwe lichting korfbal ouders achter de bar staan. Toppie!

Meer lezen

Honderdduizend te winnen…

Honderdduizend te winnen…


…complimentjes welteverstaan, als deelnemer aan de Jurytafel. En nu ik toch je aandacht heb: het duurt nog even maar in de zaal zal OVVO voor elke thuiswedstrijd van OVVO 1, 2, 3 en de A1 een jurytafel moeten vullen. Voor de bediening van schotklok en scorebord hoeft geen specifieke opleiding te worden gevolgd. Voor de positie van Juryvoorzitter (JV) is een certificaat nodig. Dat behaal je door één opleidingsavond bij te wonen. 

Meer lezen

OVVO gaat uit eten bij Asian Delight.

OVVO gaat uit eten bij Asian Delight.

De sponsorcommissie heeft een leuke en heel lekkere actie bedacht voor onze leden. We gaan uit eten bij een van onze bordsponsors, namelijk Asian Delight. Zij zijn al vele jaren een begrip in Maarssen. De eigenaar is zelfs al een paar keer wereldkampioen geweest. Iedereen heeft er wel eens Chinees gehaald of is er wezen eten. OVVO gaat met iedereen die wil op woensdag 20 november heerlijk eten.

Meer lezen

Vriendjesdag (13 sept) en kangoeroefeest (14 sept) bij OVVO

Vriendjesdag (13 sept) en kangoeroefeest (14 sept) bij OVVO

Vriendjestraining – Vrijdag 13 september


Ben je 6 of 7 jaar en wil je ontdekken hoe leuk korfbal is. Kom om 17.00 naar ovvo en doe mee met de training. Samen hebben wij heel veel plezier.

Ben je 8 of 9 jaar en wil je ontdekken hoe leuk korfbal is. Kom om 18.00 naar ovvo en doe mee met de training. Samen hebben wij heel veel plezier.


Kangoeroefeest – Zaterdag 14 september


Ben je tussen de 3 en 6 jaar en wil je spelletjes doen met een bal en schieten op de korf. Kom zaterdag 14 september om 9.30 naar de ovvo-hal. In de hal doen wij samen leuke spellen met de bal.

Column: Korfbalschaamte

Column: Korfbalschaamte

Zoals u weet kun je tegenwoordig bijna geen krant openslaan, tijdschrift lezen of programma op tv aanzetten of we horen iets over het woord ‘schaamte’. En om het nog exacter te benoemen, schaamte m.b.t. de klimaatcrisis. Ik lees dan dingen als; vleesschaamte, vliegschaamte, aircoschaamte, bezorgschaamte, cappuccinoschaamte, cruiseschaamte, meer dan twee kinderen schaamte.

Meer lezen