SAVE THE DATE OVVO JUBILEUMDAG!

SAVE THE DATE OVVO JUBILEUMDAG!

Allerbeste OVVO leden,

Dit jaar bestaat onze mooie club alweer 90 jaar en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan.

 

Daarom zal er op zaterdag 8 juni een feestelijke jubileumdag georganiseerd worden met onder andere natuurlijk de geplande wedstrijden, leuke activiteiten voor de jeugd, een BBQ, het spetterende jubileumfeest en nog veel meer!

 

Dus, houd deze datum vrij in de agenda, want deze dag wil je niet missen!

 

Meer informatie over de dag zelf volgt spoedig.

 

Groet,

 

De Jubileumcommissie

Oud-voorzitter Dik de Vor 50 jaar lid van OVVO  

Oud-voorzitter Dik de Vor 50 jaar lid van OVVO  

Dit jaar/seizoen zijn een aantal leden heel lang lid van onze club, daarom een mooi initiatief van het bestuur om deze leden dit jubileumjaar in het zonnetje te zetten!
Samen met bestuurslid Monique van der Kruit waren we zaterdagmorgen op visite bij oud-voorzitter Dik de Vor en zijn vrouw.

 

Dik is sinds september 1973 lid van OVVO en werd in 1974 gevraagd om voorzitter te worden. Hij was, na Ab van der Vliet, van 1974 tot 1977 voorzitter en werd daarna opgevolgd door Cees van der Maas.

 

De club was blij met Dik de Vor, want hij was zélf geen korfballer, maar zijn kinderen Erik, Martin en Karin speelden wél bij OVVO. Dik was zeer enthousiast en was ook wekelijks samen met zijn vrouw bij de wedstrijden van het eerste aanwezig, zowel uit als thuis.

 

OVVO speelde in die jaren op de Stationsweg, en daar stond een oude kantine. Belangrijk in dit verhaal is dat bijna het gehele bestuur bij Bammens Verzinkerij werkte: penningmeester Jan de Wit, Anton en Jan Brouwer en Dik zelf natuurlijk. Zij hebben toen de kantine verbouwd en centrale verwarming geregeld, en dat allemaal via het bedrijf Bammens. Dik was in die jaren dus heel goed bezig met zowel het leiden van de club, als het technisch regelen en verbouwen van de kantine.

 

Dik (inmiddels 96 jaar en helaas de laatste jaren blind geworden) en zijn vrouw (92 jaar) wonen al heel lang in Maarssen, ook nog een lange tijd in Oud-Zuilen. Tegenwoordig wonen zij alweer een tijdje in de Vondel (Maria Dommer).

 

Monique had een mooie bos bloemen en appeltaart met slagroom meegenomen.

 

Fijn toch dat we elke keer weer zulke leuke herinneringen met elkaar mogen ophalen, daarom op naar de vólgende in de rij van jubilarissen!

 

Monique van der Kruit
Rob Brouwer

 

Marnick van Eijk terug bij OVVO

Marnick van Eijk terug bij OVVO

Marnick van Eijk keert komend seizoen terug in de selectie van OVVO. Marnick was vorig jaar aanvoerder van OVVO 1 en stopte aan het einde van het seizoen maar gelukkig voor OVVO begon het al snel weer te kriebelen om terug te keren.

 

Marnick: ‘Afgelopen jaar zijn we druk geweest met de bruiloft en met ons nieuwe huis dus dan ben je druk genoeg, maar toch begon ik het korfballen weer te missen. Bij OVVO verandert er wel wat komend seizoen en daar ben ik best nieuwsgierig naar. Ik had een fijn gesprek met Frits Wip en ik heb er gewoon heel veel zin in’

Meer lezen

OVVO Klaverjasklassement 2023/2024

OVVO Klaverjasklassement 2023/2024

Met nog 1 avond te gaan is het zeer spannend wie er dit jaar met de wisselbeker naar huis gaat.

Hieronder de top 10 (zonder de punten om de spanning er in te houden.):


Robert de Vente
Bep Bos
Pim Blaauw
Evert v Essen
Gerrie Verhoef
Walter v. Straten
Ineke Joosten
Jaap v. Bruggen
Roel Verhoef
Albert de Vente

 

De laatste avond is op vrijdag 7 juni.

 


Een heerlijke avond aan het begin van het 90 jarige lustrum weekend van OVVO.


Dus kom gezellig kaarten vanaf 19.15 uur.
Geef je op bij Pim of Paul

Sacha Drieënhuizen stapt over naar OVVO

Sacha Drieënhuizen stapt over naar OVVO

Komende zomer maakt Sacha Drieënhuizen (19) de overstap van Nova naar OVVO. Sacha studeert bewegingsagogie in Amersfoort en woont in De Bilt. Sacha trainde onlangs mee en dat is van beide kanten positief bevallen.

 

Sacha: ‘OVVO heeft een duidelijk plan dat mij erg aanspreekt en dat bij mijn ambitie past. Ik werd op de training warm ontvangen en heb het erg naar m’n zin gehad, de communicatie vanuit de club is ook fijn gelopen. De combinatie van en het plan maar ook de mensen en de sfeer hebben mij een goed gevoel gegeven om te kiezen voor OVVO. Ik kijk ernaar uit om met de spelers en de staf te werken en als team te bouwen naar het hoogste haalbare, waarbij er een mooie balans is tussen hard werken en gezelligheid! Ik heb alle vertrouwen dat we er iets moois van gaan maken en kijk er naar uit deel uit te maken van de selectie!’

Meer lezen

De sponsorcommissie is op zoek naar nieuwe leden. 

De sponsorcommissie is op zoek naar nieuwe leden. 

Gedurende onze lange geschiedenis hebben we ons stempel gedrukt op de Nederlandse korfbalwereld, met vele succesvolle jaren in de top. Ons streven naar ‘de beste versie van jezelf zijn’ vormt de kern van alles wat we doen. We geloven in de kracht van onze jeugd en investeren vol overgave in het verbeteren van hun korfbalvaardigheden. Verschillende initiatieven zijn al gestart, mogelijk gemaakt door de inzet van vele leden die hun schouders eronder zetten. Met Frits Wip hebben we een trainer voor de komende jaren, die de ambitie heeft de selectie beter te maken.

 

#OVVO zijn we met z’n allen, en die verbondenheid is wat ons zo bijzonder maakt. We zijn op zoek naar mensen die zich verbonden voelen met de vereniging en die zich met gedrevenheid en toewijding willen inzetten voor onze sponsorcommissie. De betrokkenheid van sponsors is een belangrijke voorwaarde om alle mooie initiatieven mogelijk te maken.

 

We zijn specifiek op zoek naar mensen die een goed netwerk hebben in de regio of het leuk vinden om dit te ontwikkelen. Het hebben van sterke lokale connecties kan van onschatbare waarde zijn bij het aantrekken van nieuwe sponsors en het versterken van bestaande relaties. Heb je al een uitgebreid netwerk of ben je enthousiast een bijdrage te leveren aan onze sponsorcommissie? Je bent van onschatbare waarde.

 

Dus, ben jij degene die bruggen kan bouwen tussen onze sportvereniging en bedrijven in de regio? Of ben je juist enthousiast om deze vaardigheden te ontwikkelen en nieuwe connecties te maken? Dan zijn we op zoek naar jou! Sluit je aan bij onze sponsorcommissie en help ons om ons netwerk te versterken en onze vereniging naar nieuwe hoogten te brengen.

 

Ben je enthousiast?
Meld je aan bij:
Pim Blaauw (OVLR.beheer@gmail.com
Rob Brouwer (info@robbrouwer.nl)
Jaap Fokker (fokker16@ziggo.nl)

 

Kleine finale volle bak bij OVVO

Kleine finale volle bak bij OVVO

Onze club is al jaren de gastheer van de reserve korfballeaque finale in onze hal.
Vrijdagavond speelden PKC 2 en Fortuna 2 tegen elkaar. Het werd geen spannende wedstrijd en PKC was veel te sterk en werden terecht Nederlands kampioen. De kans is groot dat hun eerste volgende week in Ahoy ook weer kampioen gaat worden, dus mooie weken voor de club uit Papendrecht, als dat lukt natuurlijk.

 

Meer lezen