Aangepast rooster vrijwilligers/toezichthouders in coronatijd

Afgelopen week zijn de trainingen bij OVVO hervat. Het was weer heerlijk om onze jeugd op het veld te zien spelen!  Om dat mogelijk te maken hebben we toezichthouders ingezet die letten op de voorwaarden om te kunnen trainen. Over het algemeen zijn de meeste vrijwilligers ook gekomen, veel dank daarvoor!  Gaandeweg blijkt dat een aanpassing op zijn plaats is en we met iets minder toezichthouders uit de voeten kunnen. Vandaar een nieuw rooster dat vandaag, 18 mei, ingaat. Kijk goed wanneer ‘jij’, onze gewaardeerde vrijwilliger, dienst hebt.


De toezichthouder Parkeerplaats voegen we samen met de toezichthouderFietsenstalling/Pad. De entree bij de parkeerplaats is een gezamenlijk pad met andere sportverenigingen en heeft tot wat verwarring geleid. Het is niet altijd goed te controleren wie van OVVO is en wie niet. We hebben met het bestuur van VV Maarssen contact gehad om te vragen of hun spelers ook rechts op het gezamenlijke pad willen houden.


We kunnen niet genoeg benadrukken dat de 1,5 meter voor de doelgroep 12+ in acht genomen moet worden. Alleen onder die voorwaarden kunnen we blijven sporten. We gaan op sportieve en enthousiaste voet verder! De selectie gaat deze week ook starten, hopelijk volgen de andere teams snel.