Aankondiging eindejaarsbarbecue met bedankje voor vrijwilligers!

Zet alvast in je agenda: de eindeseizoen-barbecue voor alle leden en vrijwilligers!


Over enkele weken is het weer zover: zaterdag 17 juni sluiten we het seizoen gezellig af met een geweldige barbecue verzorgd door het Olde Regthuys uit Tienhoven. Met vlees en vega, diverse salades, diverse broodjes en sauzen én natuurlijk een eerste drankje van het bestuur, is het een must-be om hier bij te zijn!
Voor de vrijwilligers van OVVO is deze barbecue gratis (als bedankje voor hun inzet dit seizoen, waarbij een passend woordje uit de mond van de voorzitter natuurlijk niet zal ontbreken), de overige (niet)OVVO-leden en introducees kunnen het barbecue-pakket tegen een gereduceerde prijs kopen.
Omdat we met een aantal (laat) uit-spelende teams te maken hebben, beginnen we de barbecue óók wat later zodat niemand iets hoeft te missen. Verdere info volgt nog deze week, o.a. hoe je je kunt opgeven, de prijs etc., dus hou de website en onze socials in de gaten!
We hopen dat deze barbecue weer net zo druk bezocht wordt, en weer net zo gezellig zal zijn, als die van afgelopen september en het seizoen daarvoor!

Het bestuur