Aanmelden eindeseizoens bbq en vrijwilligersavond (update 4 juni)

Vanaf NU is de inschrijving (zie hieronder) voor deze gezellige middag/avond geopend voor IEDEREEN. De uiterste datum van inschrijving is vrijdag 9 juni 2023!!!


Voor vrijwilligers is deze barbecue gratis, voor ieder ander hebben we een gereduceerde prijs van € 15,-bepaald. Dit is een korting van 33%, en is inclusief een (fris)drankje (frisdrank, koffie, thee, flesje pils of glas wijn)!


Voor de D-E-F-jeugd geldt er een speciaal aanbod: voor de helft van de prijs een menu bestaande uit twee stukjes vlees, een frisdrankje maar óók met een frietje er bij! Dit dan voor € 7,50 per kind. Graag op het inschrijfformulier aangeven in welk team je speelt!


De bedoeling is dat je wél van tevoren opgeeft: als je vrijwilliger bent, dien je op te geven dat je aanwezig bent én welke functie je als vrijwilliger afgelopen seizoen hebt bekleed.


Met vrijwilliger bedoelen we iemand die zich structureel heeft ingezet afgelopen seizoen, en niét (hoe belangrijk óók) iemand die ‘een keer’ een bardienst o.i.d. heeft gedraaid.


Voor ieder ander geldt: opgeven, betalen via de link en geniéten!


Hopelijk sluiten we af met wéér minstens 100 deelnemers, is er mooi weer en zal het bier schieten niet ontbreken!


Het bestuur.


Inschrijfformulier (of klik hier)