Aanpassen pasfoto in de KNKV wedstrijdzaken app (uiterlijk 10 september)

Voor komend seizoen is het van belang dat iedereen (nog steeds) een goede foto heeft in de KNKV wedstrijdzaken app. Graag willen wij dat alle (spelende) leden dit controleren. Het wijzigen kan tot en met 10 september.


Opmerking bij het aanpassen van de foto’s: Niet een vakantie foto maar het liefst een pasfoto, bijv. een selfie van voren. De arbitrage controleert namelijk via de app of de spelers, coaches en staf die op het digitale wedstrijdformulier vermeld worden ook daadwerkelijk in het veld staan of bij de wedstrijd aanwezig zijn. Dit kan niet met een foto die al enkele jaren oud is, vooral niet bij de jeugdteams! Ook al is je profiel afgeschermd in de app, dan kan de scheidsrechter de foto controleren (vanaf vlak voor de wedstrijd tot vlak na de wedstrijd).


Instructies voor het wijzigen van je pasfoto:

  • Ga naar het menu linksboven in de app en klik vervolgens onder het kopje ‘ALGEMEEN’ op ‘instellingen’.
  • Voor leden van 16 jaar en ouder: klik op ‘mijn persoonsgegevens’. Hier kun je je foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen.
  • Voor ouders van leden tot 16 jaar: klik op ‘mijn kinderen’. Hier worden de kinderen die lid zijn weergegeven. U kunt hier de foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen.

Voor vragen over de KNKV wedstrijdzaken app zie https://sportlinkservices.freshdesk.com/nl/support/solutions/9000107528.