Training geven: De basics

Hoe geef je leuke trainingen als complete beginner? Wat zijn de basisoefeningen die je in een korfbaltraining moet verwerken? Hoe ga je met kinderen om in een training? Tijdens de clinic ‘Training geven: de basics’ krijg je de basis van het korfbaltraining geven mee. Je krijgt concrete tips en handvatten om in de praktijk leuke en effectieve trainingen neer te zetten.


Voor meer informatie zie:
https://www.ovvo.nl/nieuws/training-geven-de-basics/

 

Klaverjassen

Het gaat weer beginnen. Dit jaar gaan we weer klaverjassen. Er zijn 7 vrijdagavonden om gezellig met OVVO leden maar ook niet leden te klaverjassen.

Afgelopen jaar hebben we een korte maar zeer spannende en gezellige avonden gehad. Uiteindelijk heeft Jaap van Bruggen zich als winnaar mogen uitroepen en heeft de wisselbeker in ontvangst mogen nemen. Wie gaat er dit seizoen winnen. Doe lekker mee dan ben jij dat misschien wel!

De volgende vrijdagavonden is er klaverjassen. We beginnen dan om 19:30 en spelen drie boompjes. 7 oktober 4 november 16 december 27 januari 3 maart 14 april 2 juni

Tot dan! Klaverjas commissie

FIFA TOERNOOI – Word jij OVVO E-Sporter?

Beste OVVO-leden,


Op vrijdagavond 17 juni vanaf 18:30 organiseren wij een Fifa Toernooi in de OVVO kantine. Met dit toernooi wordt er gestreden om de titel “E-sporter van OVVO”.

 

Het toernooi is voor onze OVVO-leden vanaf de C-jeugd tot en met de senioren. De kosten voor het toernooi zijn €2,50 per deelnemer. Om dit toernooi te kunnen organiseren zijn wij ook op zoek deelnemers die hun eigen playstation 4 met Fifa 22 en/of controller(s) en/of beeldscherm beschikbaar kunnen/willen stellen.

 

Aan de hand van de inschrijvingen zal het toernooi in solo’s worden gespeeld.

 

Er wordt gespeeld met clubs of landen.

 

De wedstrijden worden gespeeld op PS4.

 

De deelnemers zullen allereerst in verschillende poules worden ingedeeld en daarvan zullen de nummers 1 en 2 doorgaan naar de knock-out fases. Uiteindelijk zal er één winnaar zijn en die mag zich kronen tot OVVO E-Sporter.


Hieronder vind je een inschrijfformulier om mee te doen en kun je ook aangeven of je iets beschikbaar kan stellen.

Klik hier om je in te schrijven


Hopelijk zien we jullie op 17 juni! Pak je controller er maar bij en succes met trainen!

 

Dennis en Laurens