Sharky sportactiviteit

Wanneer:
11 juli 2020 @ 10:00
2020-07-11T10:00:00+02:00
2020-07-11T10:15:00+02:00
Waar:
OVVO-hal

SHARKY SPORTACIVITEIT 11 JULI VOOR D – E  EN F JEUGD VAN VOLGEND SEIZOEN!

Iedereen weet natuurlijk dat ons geweldige en beroemde schoolkorfbaltoernooi dit jaar niet kon doorgaan. Dat is een groot gemis voor alle kinderen die elk jaar vol enthousiasme meedoen.
Daarom gaan we nu toch nog zelf een alternatieve dag regelen op zaterdag 11 juli 2020 voor onze D-E en F jeugd van volgend jaar  (zoals we dus op dit moment al trainen!)

We gaan het alleen net even anders doen; dus breng je vriendjes en vriendinnetjes mee naar het korfbalveld om te korfballen.
Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 personen, waarvan MAXIMAAL 2 korfballers tegelijk in het veld mogen staan.
En uiteraard het liefste gemengde teams!
Zoek in je klas of in je buurt naar kinderen die mee willen doen en meld je aan!

Heb je niet genoeg vrienden of vriendinnetjes, meld je dan alsnog bij ons aan, misschien is er een team die nog iemand nodig heeft of is er een team met meer dan 6 spelers. Dan kan je alsnog meedoen.
Ben je (nog) geen korfballer, maar lijkt het je erg leuk om mee te doen, ook dan kun je je apart aanmelden bij de Jeugdcommissie en wij regelen een team voor je.

We gaan wedstrijden spelen van 2 x 7,5 minuten op het veld van de E-korfballers, dus mono-korfbal. Aanvangstijd : 10.00 uur
Een speciale regel voor de niet-korfballers; je doelpunt telt dubbel!

Aanmelden van je team kan bij : jc@ovvo.nl
Naam leden plus geboortedatum vermelden. En een mooie teamnaam natuurlijk!

Aangezien we wel te maken hebben met alle Corona regels zullen hierover nog nadere instructies volgen voor de ouders en dergelijke. De kids tot 13 jaar mogen gelukkig gewoon weer sporten dus daar is het geen probleem voor.

Voor deze happening op zo’n korte termijn hebben we ook veel hulp nodig, dus als je wilt helpen met opbouwen, opruimen, fluiten of wat dan ook, dan kun je je hier ook voor aanmelden op jc@ovvo.nl.
Dit geldt dan uiteraard vanaf de C leeftijd 😊 en ouder.

Dus meld je aan en laten we er met zijn allen een leuke afsluiting van dit rare seizoen van maken!