Agenda

mrt
1
vr
De OVVO-jeugd beter laten korfballen
mrt 1 @ 19:45

De OVVO-jeugd beter laten korfballen’

#HÒEDAN…?!?

Wanneer: vrijdag 1 maart 2024

Inloop vanaf 19:45 uur, start om 20:00 uur

Waar: OVVO Kantine

Toen ik in het verleden mijn kinderen voor een training afzette bij OVVO gaf ik ze altijd mee: ‘Zorg dat je aan het eind van de training een betere korfballer bent dan aan het begin!’ Maar hoe krijg je dat als vereniging voor elkaar?

OVVO heeft als motto ‘Met z’n allen iedere keer een stukje beter…!’ De vereniging heeft voor wat korfballen betreft gekozen voor het doel om de jeugd beter te laten korfballen. Hoe gaan we dat aanpakken? En wie gaan het oppakken?

Het bestuur nodigt iedereen uit die daar ideeën over heeft! En gezien het commentaar wat ik soms langs de lijn hoor, hebben veel mensen daar een mening over… 😉 Goeie ideeën willen we bespreken en omzetten in nieuwe initiatieven. Onder leiding van Jan Willem van Keulen bespreken we hoe we de jeugd beter kunnen laten korfballen, welke acties daarbij horen en wie wat oppakt.

Dit is de 1e stap in een proces, waar nog vele stappen te zetten zijn. Wat het bestuur betreft het begin van een mooi avontuur! Welkom…!!!

Het Bestuur

apr
5
vr
Finale Reserve Korfbal League
apr 5 @ 18:00 – 22:00

Vanvond is de finale van de Reserve Korfbal League. Wie hier dan spelen is nog niet bekend. Je bent van harte welkom om te komen kijken.

apr
29
ma
OVVO Kamp 2024
apr 29 – mei 2 hele dag

OVVO-kamp 2024 vind plaats op maandag 29 april tot en met donderdag 2 mei 2024. Zet hem in de agenda!