Agenda

jun
2
vr
Klaverjassen
jun 2 @ 19:30 – 23:00

Het gaat weer beginnen. Dit jaar gaan we weer klaverjassen. Er zijn 7 vrijdagavonden om gezellig met OVVO leden maar ook niet leden te klaverjassen.

Afgelopen jaar hebben we een korte maar zeer spannende en gezellige avonden gehad. Uiteindelijk heeft Jaap van Bruggen zich als winnaar mogen uitroepen en heeft de wisselbeker in ontvangst mogen nemen. Wie gaat er dit seizoen winnen. Doe lekker mee dan ben jij dat misschien wel!

De volgende vrijdagavonden is er klaverjassen. We beginnen dan om 19:30 en spelen drie boompjes. 7 oktober 4 november 16 december 27 januari 3 maart 14 april 2 juni

Tot dan! Klaverjas commissie

jun
3
za
Schotcompetitie – Thema editie
jun 3 @ 17:30
Aankomende zaterdag 3 juni kan je weer meedoen met de schotcompetitie. Schrijf je in als een duo team met je teamgenoot, vriend of vriendin.

Dit jaar is het ook een speciale schotcompetitie en kan je naast de hoofdprijs ook een prijs winnen voor het team wat het best, leukst en/of gekst verkleed is. Dus doe was leuks aan, niks is te gek dit jaar!

Inschrijven is vanaf de D-jeugd. En de schotcompetitie start na de wedstrijd van onze selectie. (+/- 17:30). De schotcompetitie is binnen in de zaal.

Schrijf je in bij Youri via ystoof@gmail.com met je voornaam, team waar jij inzit en de naam van je teamgenoot van je duo.

Tot zaterdag 3 juni!
apr
29
ma
OVVO Kamp 2024
apr 29 – mei 2 hele dag

OVVO-kamp 2024 vind plaats op maandag 29 april tot en met donderdag 2 mei 2024. Zet hem in de agenda!