Bas en Rianne komen terug naar OVVO

Het bestuur en de TC zijn blij te kunnen melden dat Bas Noordermeer en Rianne de Bie volgend jaar weer bij OVVO komen spelen. Zo’n anderhalf jaar geleden, toen het seizoen vervroegd ten einde kwam door Corona, vertrok Bas naar Wageningen en Rianne naar TZ. Komend seizoen zullen ze bij OVVO weer in de selectie gaan spelen.


Als je een overgangsklasser bent hoort het erbij dat spelers weg gaan. Iedereen heeft zijn eigen ambities en we wensen ze vooral succes en hopen ze ooit weer in ons blauwe shirt te mogen zien. Ook in de korfbal league lopen nog oud OVVO spelers en daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op. En als mensen dan weer terugkeren bij onze mooie club is dat natuurlijk heel leuk.

Het is het voor spelers best lastig om een keuze te maken voor een overstap na een seizoen waar eigenlijk alleen de 1e helft veld gespeeld is en er vooral getraind werd wanneer dit mogelijk was. Daarom zijn we extra blij dat we ons toch op deze manier kunnen versterken en ook nog eens met bekende gezichten!

Hoofdtrainer Erwin van der Putten is blij dat Bas en Rianne weer in Maarssen komen spelen: ‘Prachtig dat ze erbij komen. Bas en Rianne kennen een groot deel van de groep natuurlijk al hartstikke goed. We hebben een jonge groep met ambitie waar we met Bas en Rianne weer een extra impuls aan geven. We werken nu toe naar de zomer en dan vanaf augustus hopelijk weer ouderwets richting de competitie. We kunnen niet wachten om te beginnen’

Bas en Rianne over de overstap: ‘We zijn blij om weer bij OVVO te komen spelen. Er staat een jonge ambitieuze groep en we kijken er naar uit om in augustus te beginnen en hopen iedereen dan weer langs de lijn te kunnen zien!’

Als TC wensen we Bas en Rianne veel succes en korfbalplezier bij OVVO en we hopen snel weer massaal langs de kant te staan om ze aan te moedigen.

De TC