Corona-update – geldig vanaf zaterdag 13 november, 18 uur

Op dit moment gelden de volgende maatregelen:

 • Publiek is NIET welkom bij wedstrijden en trainingen.
 • Spelers van 18 jaar en ouder zijn alleen welkom in de zaal en op de tribune met een coronatoegangsbewijs (QR-code) èn identiteitsbewijs. Trainers/coaches, scheidrechters en functionele vrijwilligers zijn hiervan uitgezonderd.
 • Eenmalig controleren volstaat niet, er moet voorafgaand aan èlke activiteit (training/wedstrijd) opnieuw gecontroleerd worden.
 • Om te voorkomen dat je meerdere keren per wedstrijddag bij OVVO gecontroleerd hoeft te worden, krijg je na ‘groen licht’ een OVVO-stempel op je hand. Ook de tegenstanders…😊
 • Voor rij-ouders geldt het volgende: “In z’n algemeenheid roepen wij op om het aantal rijouders tot een minimum te beperken. Rijouders die jonge sporters vervoeren naar een wedstrijd van een uitspelend team of omdat de betrokken sportaccommodatie ver weg is gelegen van hun woonplaats zijn in dat geval functioneel aanwezig; zij hoeven in dat geval geen CTB te tonen.”
  We gaan er vanuit dat in onderling overleg wordt bepaald of mondkapjes wenselijk zijn in de auto naar de uitwedstrijd. Hou rekening met elkaar.
 • De kantine is zaterdag tot 14 uur open voor spelers, scheidsrechters, coaches, rij-ouders en overige functionele vrijwilligers. Vanaf 13 jaar geldt de Corona-check.
  Ook zijn er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, want je moet zittend plaats nemen. Voor OVVO komt dit neer op maximaal 17 mensen tegelijkertijd in de kantine. A.s. zaterdagochtend is voor de kantinecommissie een pilot om in de praktijk te ontdekken hoe dit gaat.
 • En bovenal: heb respect voor elkaar en gebruik je gezonde verstand. #OVVOzijnwemetz’nallen!