Darttoernooi bij OVVO

Beste OVVO-leden,

 

Het is tijd om je pijltjes te scherpen en je werptechniek te perfectioneren, want OVVO organiseert een spetterend dart-toernooi voor de B-jeugd en ouder! Dit toernooi is voor alle niveaus, of je nu een ervaren darter bent of net begint. Met elkaar belooft het een geweldige mix van competitie en gezelligheid te worden.

 

Wat: Dart-toernooi voor B-jeugd en ouder

Wanneer: Zaterdag 6 januari vanaf 19:00

Waar: OVVO-Kantine

Inschrijfgeld: €2,50 (via QR-code bij entree)

 

Vanaf 19:00 ben je welkom in de OVVO-kantine. Om 19:15 begint de loting en om 19:30 zal de eerste ronde van start gaan. Er zal gestart worden met een poulefase gevolgd door een knock-outfase. De potjes in de poulefase zullen bestaan uit een enkele leg vanaf 501 punten. Dartpijlen zullen aanwezig zijn, maar je mag natuurlijk ook je eigen pijlen gebruiken.

 

Naast het darten zorgen we voor een gezellige sfeer met muziek en hapjes. Verder is de bar geopend voor de nodige drankjes. Het wordt niet alleen een strijd op het dartbord, maar ook een avond vol plezier.

 

Bevestig je deelname door op de onderstaande link te klikken of de QR-code te scannen!

 

Klik hier om je aan te melden

 

 

Laten we samen een geweldig dart-toernooi neerzetten en er een onvergetelijke avond van maken! We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen op zaterdag 6 januari.

 

Met dart-groeten,

David, Stijn en Thijs