Datum Inschrijving OVVO-KAMP Bekend!!!

Het is dit jaar, 2024, een schrikkeljaar. Normale mensen vinden dat niet zo belangrijk, lekker boeie, een dag extra. Maar voor iedereen met een blauw hart is zo’n verlenging van februari bijna het ergste wat ze kan overkomen.

Bijna erger dan je kampioenswedstrijd verliezen van 0343 (D – a – l – t – o) of Fiducia. Het duurt namelijk een hele dag langer voordat het OVVO-kamp weer begint! Maargoed, van de zonnige kant bekeken, des te meer voorpret dit jaar. En die kan nu beginnen, want de inschrijfdatum voor het OVVO-kamp is bekend!

 

Op vrijdag 1 maart om 19.30 start de inschrijving voor het OVVO-kamp 2024. Om te zorgen dat jouw inschrijving soepel verloopt, alvast wat praktische informatie. De kamplocatie, die verder nog even geheim blijft, ligt op zo’n 100 kilometer van OVVO. Net als vorig jaar gaan we met zijn allen in de bus, gesponsord door Snijders Uitvaartzorg. We vertrekken op maandagmorgen 29 april en komen donderdag 2 mei in de loop van de middag weer aan bij OVVO. Het kamp is voor kinderen uit de E, D, C en B-Jeugd. De kosten voor het kamp zullen ongeveer €85,- bedragenDit kan nog iets veranderen. Het hele kamp, dus alle maaltijden, accommodatie, spellen, feesten en alle gezelligheid zijn inbegrepen. Mochten deze kosten een drempel zijn voor de deelname aan het kamp, dan kunt u contact opnemen met Johan Dorst (tel. 06 12810590).

 

En die dag extra die je moet wachten, die kan je goed gebruiken om je voor te bereiden. Inschrijven voor het enige echte OVVO-kamp is niet zomaar iets. Sommige jaren zit het kamp binnen luttele minuten(!) vol! Wees er dus vlug bij! Zet alle laptops, telefoons, tablets en slimme koelkasten gereed! Houd de site non-stop in de gaten! Train een postduif! Vraag Elon Musk of je zijn satelliet-internet mag gebruiken! Oké, die laatste is misschien wat overdreven. Maar zorg dat je dit giga gezellige, knotsgekke, aller-enige echte alles overstijgende kamp der kampen niet mist!

 

We hopen dat ook jij weer meegaat dit jaar!