Datum inschrijving OVVO-Kamp bekend!!

Elk jaar als de lente weer in het verschiet ligt, begint er bij menig OVVO-lid al wat te bloeien. Of beter gezegd, broeien. Warm krijg je het ervan, want de enige echte onvervalste belangrijkste week van het jaar komt er weer aan! Zelfs de koelste kikker verandert in een hete haai (Sharky, snappie). Dusss… trommel je ouders, opa, oma en alle andere mensen die je kent met een internetverbinding snel op: de inschrijfdatum voor het OVVO-Kamp is bekend!!

Op 3 vrijdag maart om 19.30 start de inschrijving voor het OVVO-kamp 2023. Om te zorgen dat jouw inschrijving soepel verloopt alvast wat praktische informatie. De kamplocatie, die verder nog even geheim blijft, ligt op zo’n 100 kilometer van OVVO. We vertrekken op maandagmorgen 1 mei en komen donderdag 4 mei in de loop van de middag weer aan bij OVVO. Het kamp is voor kinderen uit de E, D, C en B-Jeugd. De kosten voor het kamp bedragen €75,-. Het hele kamp, dus alle maaltijden, accommodatie, spellen, feesten en alle gezelligheid zijn inbegrepen. Mochten deze kosten een drempel zijn voor de deelname aan het kamp, dan kunt u contact opnemen met Johan Dorst (tel. 06 12810590). Verder goed om te weten; ook dit jaar zal elk kind een kampshirt krijgen. Bij inschrijving zal naar de maat van dit shirt gevraagd worden.

Enne, niet om jullie nog gespannener te maken, maar we weten uit voorgaande jaren dat het kamp binnen minuten(!) vol kan zitten. Wees er dus snel bij! Zet alle laptops, telefoons, tablets en smartwatches gereed! Houd de site non-stop in de gaten! Leg glasvezelinternet aan! Koop een eigen satelliet! Koloniseer Mars! Oké die laatste is misschien wat overdreven. Maar zorg dat je dit gigagezellige, knotsgekke, aller-enige echte alles overstijgende kamp der kampen niet mist!

We hopen dat ook jij weer meegaat dit jaar!

Dit was het kamp vorig jaar!