De jeugd beter laten korfballen

Met ons motto ‘met z’n allen iedere keer een stukje beter’ en het daarbij gekozen doel de jeugd beter te laten korfballen, opende Johan afgelopen vrijdagavond de eerste bijeenkomst voor leden om samen te bouwen aan de jeugd.

Met een hoop enthousiaste leden, ieder met zijn/haar ideeën hebben we een start gemaakt. Hoe kunnen we bereiken dat de jeugd beter gaat korfballen? En wie gaan het oppakken, welke mensen zeggen er ja?

 

Onder leiding van Jan Willem werd de avond voortgezet met een presentatie. Daarna hebben we in groepjes gekeken naar de sterke punten en verbeterpunten binnen de vereniging en hebben we met elkaar te nemen acties beschreven. Eén van de meest beschreven acties was hoe kunnen we jonge trainers beter ondersteunen?

 

Alle beschreven acties werden gegroepeerd, waarna iedereen zich kon aanmelden bij één van de acties om hiermee aan de slag te gaan.

 

We kijken terug op een geslaagde avond met nieuwe ideeën, goede initiatieven en een grote betrokkenheid! Een enkel lid stond al te trappelen om gelijk te beginnen, het enthousiasme is in elk geval groot!

 

Heb je deze eerste avond gemist? Wil je je hulp aanbieden? Ben je nieuwsgierig geworden of mocht je vragen hebben schiet ons dan aan!

 

De datum voor de volgende bijeenkomst volgt. Hou de website in de gaten want…..iedereen is van harte welkom!

 

Namens het Bestuur