De JEUGDCOMMISSIE GROEIT!!

Eind maart konden we jullie al melden dat de jeugdcommissie verdrievoudigd was doordat Bertina gezelschap had gekregen van Jeroen en Margreet. Een eerste belangrijke zet was gezet om de OVVO jeugd beter te laten korfballen! In hetzelfde bericht stond ook een oproep voor nog meer leden voor de jeugdcommissie want er meer dan genoeg te doen!!

 

Die oproep heeft zijn vruchten afgeworpen. Linda van ’t Hof en Melissa Vijver hebben zich gemeld en draaien inmiddels een paar weken mee met de JC. Voor degenen die Linda en Melissa nog niet kennen, hierbij een kort voorstelrondje.

 

Linda is de moeder van Maartje (D2) en Isabeau (E3) en getrouwd met Dennis (trainer E3). Melissa is de moeder van Fay (D1) en Max (F1) en getrouwd met Micky (tot de zaal trainer/coach F2). Beide zijn dus meer dan regelmatig bij OVVO te vinden.

 

Doordat de JC eindelijk uit 5 paar handen bestaat is het ook mogelijk om organisatorisch een en ander neer te gaan zetten en te gaan bouwen aan de toekomst. Hoe een en ander er precies uit gaat zien.. daar wordt nog hard aan gewerkt.

 

Ondertussen zijn we in elk geval al wel druk met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen, waaronder het bepalen van het aantal teams, het zoeken naar trainers voor komend seizoen en hebben we ook de wensen geïnventariseerd bij alle jeugdspelers (al dan niet via de ouders) en de trainers en ook om feedback gevraagd.

 

Het aantal van 5 jeugdcommissie leden is al fanatisch maar mocht je toch ook graag je handen uit de mouwen willen steken en mee bouwen aan het beter later korfballen van de OVVO jeugd? We hebben in elk geval nog wel plek voor 1 extra commissielid dus heb je interesse, meld je dan bij de JC via jc@ovvo.nl

Vlnr: Bertina, Linda, Jeroen, Melissa, Margreet

 

Gr

 

Margreet Zoutman