De nieuwe hulppieten van het G-team

Sinterklaas mag blij zijn, want hij heeft er weer 14 nieuwe hulppieten bij sinds de avond van 29 november 2023.
Esther, Marja, Trusanne, Melanie, Debbie, Sandra, Hessel, Sharona, Amine, Niek, Shanna, Rolien, Linda en Natasha hebben de uitdagende pietentraining met succes afgerond!


Voorafgaand aan de training moest er natuurlijk goed gegeten worden. De patat met snack (met grote dank aan Dick) waren binnen no time op, want ze hadden er zin in… Zin om aan de pietentraining te starten.

 

De trainers hadden de hele zaal omgetoverd tot een groot pietenparcours met verschillende onderdelen. Er waren ook nog echt neppe pakjes om mee te oefenen bij de onderdelen.
Allereerst de warming-up. Dit werd gedaan door middel van de zogenoemde ‘stopdans’. De muziekbox ging aan en daar gingen ze allemaal. Ze vlogen door de zaal, maar wanneer de muziek stopte… stonden ze allemaal als een standbeeld stil. Maar toen… bij de tweede stop… verschenen er ineens twee Pieten (dank Mirthe en Anouk)! Nu moesten ze echt hun best gaan doen natuurlijk!

 

Na de warming-up werden er groepjes gemaakt en ging iedereen aan de slag bij de verschillende onderdelen. Er werd niet alleen gekorfbald, maar er werden ook met pakjes gesjoeld, hockey gespeeld, pakjes door de schoorsteen gegooid, over daken gelopen, pakjes beschoten met pijl en boog en niet te vergeten het bowlen en in hoepels springen. Het was een groot feest waarbij zelfs de pieten nog wel eens moeite hadden met dit hoge niveau van onze G-toppers!

 

Na zo een fanatisme en mega inzet van onze G-toppers kon een echt pietendiploma natuurlijk niet ontbreken. Ze zijn allemaal geslaagd! En dat niet alleen, ook hebben zij van de Sint en zijn pieten spik splinter nieuwe OVVO shirts gehad met hun eigen naam! Hoe gaaf is dat?! Het werd erg gewaardeerd door iedereen die aanwezig was. Een foto onder het mooie ZOMO bord mocht daarom ook niet uitblijven.
Het was een avondje wel en dat was natuurlijk niet mogelijk zonder alle hulp van alle trainers en betrokkenen, dus daarvoor grote dank!

 

Vanaf nu gaan onze G-toppers weer verder met korfballen, want de voorbereidingen voor DE wedstrijd van het jaar gaan weer beginnen. Laten we de selectie maar een poepie ruiken in het nieuwe jaar!

 

Fijne week!
Alle trainers van het G-team