Een onvergetelijke derde helft met deze keer een speciale dank aan…

Dit zaalseizoen heeft een groot aantal OVVO-leden kunnen genieten van een fantastische derde helft na afloop van de thuiswedstrijden van OVVO 1.  


Korfballend leverde het uiteindelijk helaas geen succes op, maar dat kan niét gezegd worden van de ontzettend leuke avonden na afloop van de wedstrijden. Tot in de late (of moet ik zeggen ‘vroege’) uurtjes bleef het druk en gezellig, waarbij óók een grote groep Rohda-spelers en aanhang meededen in het feestgedruis (dat is vroeger wel eens helemaal ánders geweest 😉). 

 

Jaap Fokker kan in zijn handen wrijven want de baromzet ging door het plafond, en eerlijk is eerlijk: het werd ook wel weer eens een keer tijd na al die Corona-ellende! En was het even héél erg druk aan de bar, dan sprong er altijd wel iemand bij om te helpen, klasse! 


De gezelligheid werd een aantal avonden compleet verzorgd door onze DJ Pim, die zich in een topdiscotheek moest wanen en de ene na de andere hit door de boxen liet knallen. Niet te vergeten onze andere Pim die heel veel faciliteerde en na afloop ook zorgde voor een nette schone kantine en toiletten, en dan Jeroen die veelal totdat het licht werd achter de bar bleef staan, en uiteraard door de kantinecommissie die ervoor zorgde dat het ons aan niets ontbrak (ik kan de schalen met hapjes/snacks/frituur natuurlijk niet onvermeld laten)  


Zonder iemand tekort te willen doen, daarom in deze ‘derde helft’: Pim, DJ Pim, Jeroen en alle barcommissieleden heel veel dank namens het bestuur, het waren onvergetelijke avonden! 


Nu de tweede helft veld is begonnen en OVVO ondertussen al zijn 2e thuiswedstrijd gaat spelen, dromen we ervan om dit ‘gewoon’ voort te zetten. Natuurlijk zal het niet meer zo laat worden als in de zaal, maar stel je voor: na de wedstrijd van het 1e, DJ Pim in topvorm op het terras, de keuken met heerlijke frituurhapjes, Jaap Fokker die zich tijdens het sjouwen van kratjes hardop afvraagt “is er wel voldoende frisdrank?” Dick, John, kantinecommissieleden en (hopelijk ook weer) Barry gezellig achter de bar. 


Als de ‘uit’ spelende teams gezellig terugkomen naar OVVO, de ‘thuis’ spelende teams wat langer blijven hangen en de zon een beetje mee wil werken, dan moeten het weer een paar topmiddagen en avonden worden de komende zaterdagen met heel veel OVVO-leden op het terras…. 


Wij kijken er naar uit! 


Bestuur OVVO