Extra trainingen jeugd van start!

Afgelopen vrijdag, 8 februari, is de eerste extra training voor de jeugd georganiseerd. Het is geweldig om te zien hoe we in de afgelopen jaar meer en meer jeugdleden hebben weten aan te trekken. Het aantal jeugdleden is nog nooit zo hoog geweest en dat is onder andere te danken aan de vele vrijwilligers die zich altijd hebben ingezet om onze korfbalvereniging onder de aandacht te brengen in omgeving Utrecht. 

Vanwege deze sterke groei vinden we het als TC ontzettend belangrijk dat we de jeugdleden ook allemaal de kans geven om zoveel mogelijk te korfballen, plezier te maken en te leren om uiteindelijk door te groeien naar één van onze seniorenteams.

Afgelopen vrijdag stond de training onder leiding van oud OVVO 1 speler Willem Brouwer en wat was het een groot succes! Vanuit de C jeugd en onze B3 namen ruim 30(!!) spelers en speelsters deel aan de eerste training en de reacties waren louter positief. 

De extra trainingen zullen gedurende het seizoen vaker worden gegeven en we moedigen een ieder aan om bij de training van jouw leeftijdscategorie aanwezig te zijn. Benieuwd naar welke oud-korfballeaugue speler volgende keer voor de groep staat? 

Je zal via je eigen trainer / coach op de hoogte worden gebracht van de eerstvolgende training en hopen jullie daar dan te zien!  

TC