Foto’s kinderdisco 22 februari

I.v.m. de privacy van de kinderen zijn deze foto’s alleen te zien met een wachtwoord. Mocht u interesse hebben in het zien van de beelden dan is het wachtwoord op te vragen via robvanderwilt@gmail.com.

www.ovvo.nl/kinderdisco/


Vrijdag 22 februari j.l. was het feest, maar dan ook echt feest bij OVVO. Voor onze talenten van E- en de F-jeugd was er een disco avond georganiseerd.

Het was vrijdag 22 februari, de laatste dag school en de dag dat de voorjaarsvakantie begon. Nog even het luie zweet er uit trainen en de zweep er over om daarna een week niet te trainen. Althans dat was het idee van de trainers van onze jongste talenten uit de E- en F-jeugd. Maar achter de schermen in het diepste geheim werd er al druk gewerkt aan een ander invulling voor de training. Want voor onze talenten was er uitgepakt met een gezellige avond in de OVVO-kantine. De kinderen waren vooraf al geïnformeerd dat ze de dancemoves vast konden oefenen en in style werden verwacht.

Om 18.15 werden de kinderen verwacht bij OVVO, maar de eerste waren er al ruim van te voren. Als je de hele middag al in spanning zit en alle make-up inmiddels als 3x hebt bijgewerkt, dan wil je toch echt gaan om niet te laat te zijn. De kinderen werden onthaald als echte (toekomstige korfbal) sterren, door een haag van vuurkorven en fakkels. Eenmaal aangekomen bij de rode loper werden de sterren gefotografeerd door een echte paparazzi fotograaf. Een aantal talenten gaan waarschijnlijk in de toekomst het korfballen helaas inruilen voor een carrière op de catwalk. Zij waren niet van de rode loper en het beeld van de camera te krijgen. Na het ophangen van de jassen werden de kinderen bij binnenkomst in de feestzaal door de host getrakteerd op een welkomstcocktail. De kinderen waren allemaal erg opgelaten, maar er moest even gewacht worden tot de hele groep compleet was.

Toen de laatste ster binnen was en had plaats genomen kon het diner uitgeserveerd worden. Onder het genot van een “romantisch muziekje” en “kaarslicht” werd er heerlijk gegeten. Daarna was het nog even wachten op de act van de avond, onze eigen DJ Pim. Geheel volgens planning kwam onze artiest binnen lopen en werd onder luid gejuich van de kinderen binnen gehaald. Nog even snel de draaitafels installeren, disco lichten afstellen en het artiesten outfit aantrekken.

Eindelijk was het zo ver………………………. de disco kon beginnen voor de kinderen! Het ene na het andere verzoeknummertje werd aangevraagd bij DJ Pim. En alle kinderen gingen los op een diversiteit aan muziek, van K3 tot Snollebollekes tot Davine Michelle tot Marco Kraats. Maar het absolute klapstuk was Tim Schalkx met het nummer Bubbelbad. Iedereen in de zaal deed vol enthousiasme het dansje mee wat bij het nummer hoort. Maar er was nog een verrassing te gaan aan het einde van de avond.

Onder luid applaus en een enorme confettikanon werden Levi en Noortje tot de King en de Queen van de disco “gekroond”. Het feest kwam tot zijn einde en langzaam kwamen de eerste limousines alweer voorgereden om de eerste sterren naar huis te brengen. Nadat alle sterren vertrokken waren, bleef er alleen nog een “afgebroken” OVVO kantine over.