GEBRUIK MATERIAAL IN DE OVVO HAL

Hallo korfballers,

Recent zijn 12 voetkappen aangebracht aan aluminium palen waar dit nog niet zo was. Dit voorkomt dat palen gaan draaien.

Het is echt de bedoeling dat in de zaal uitsluitend getraind wordt met aluminium palen (veilig en ligt in gebruik) die over de koker van de zware grondplaten gaan welke voorzien zijn van een rubberen rand.

De palen hebben een lengte van 0,5 meter tot aan 3,0 meter. Als jullie de materiaalopslagruimte binnenkomen dan vinden jullie links tegen de houten wand op de nieuwe stelling 6 x 3,0 meter palen en op de grond 6 x 0,5 meter palen.


Als de D of E groepen trainen voor of na de groepen vanaf C dan kun jullie deze allemaal gebruiken. Simpel die 0,5 meter even er af of er op doen.


Heb je meer palen nodig dan heb je rechts achter de openslaande deur een stelling met onderaan 6 x 2,5 meter, daarboven 4 x 2,0 meter en helemaal bovenaan 4 x 1,0 meter. 


De senioren mogen alle gebruikte palen aan het eind van hun training los koppelen en terugleggen zoals hierboven aangegeven. Dus bijvoorbeeld niet de 0,5 meter aan de 3,0 meter laten en hoog neerleggen bij de wedstrijdpalen!!  De opvolgende trainingsdag willen de D en E groep weer met de 3,0 meter palen beginnen.

Als het niet nodig is s.v.p. geen stalen palen en daarbij behorende grondplaten in de hal. 

Mocht dit toch gewenst zijn voor de E groepen die gezamenlijk trainen, doe dit dan gewoon want korfballen (leren) is ons doel. Graag zien we om reden van veiligheid en juiste regie dat trainers steeds meelopen als het materiaal wordt opgepakt en teruggelegd.


Er is een ballenkar met 20 ballen naar Sporthal Zuilen gebracht waar door 8 jeugdgroepen wordt getraind. Voor de D en E groepen zijn daarom 10 nieuwe ballen besteld. 

Een plezierige -en leerzame trainingstijd gewenst.

Thijs en Hedde