Gezocht: Trainer/Coach OVVO 2

OVVO is voor komend seizoen op zoek naar een trainer/coach voor het 2e seniorenteam.

We zijn met meerdere trainers in gesprek geweest maar veel van hen kozen er toch voor om een eerste team te doen op een lager niveau. En die maakten allemaal de verkeerde keuze! We hebben namelijk een prachtig 2e team! In de afgelopen weken handhaafde OVVO 2 zich in de reserve hoofdklasse! Een hoog niveau met een enthousiaste en ook zeker gezellige groep. Daar wil je toch mee werken?

Wat zoeken we? Een trainer die het leuk vindt om met deze positieve groep aan de slag te gaan.

Er komt een leuke groep junioren over naar de selectie maar er is ook nog flink wat ervaring aanwezig, wat het een mooie combinatie maakt om mee te werken. Heb je veel ervaring, of start je net je trainersloopbaan nadat je gestopt bent met spelen? Neem contact op!

Met Erwin van der Putten beschikken we over een zeer ervaren hoofdtrainer die samen met assistent Auke van Gemert graag de samenwerking op zoekt met de trainer van OVVO 2. De trainingsavonden zijn op dinsdag en donderdag. De begeleidingsstaf bestaat uit 2 teambegeleiders en 2 verzorgers waardoor dit ook bij OVVO 2 echt geweldig geregeld is. Alle ingredi├źnten om je heerlijk te focussen op korfbal en stappen te zetten in je trainersloopbaan.

Interesse? Neem contact op met Robin Brouwer (06-53602998), ook voor tips!