Gratis geld voor de club? Ja echt!

Al een aantal jaar spaar ik kooppunten bij de Vomar supermarkt. Vroeger snapte ik niks van dat hele systeem en dacht dan dat ik heel veel geld moest betalen daarvoor, maar niets is minder waar.

 

Het pasje, of inmiddels ook digitaal via de Vomar-app, scan je gewoon wanneer je je boodschappen betaalt. Betaal je bijv. €10? Dan ‘koop’ je per elke €0,10 er 1ct bij. Dit houdt in dat je dan dus €11 zou moeten afrekenen. Die ene euro op zo’n bedrag merk niet persé, maar wordt op je spaarkaart bijgehouden. Naarmate je vaker scant, wordt dit gespaarde bedrag elke keer hoger. Onbewust spaar je dus een lekker bedrag bij elkaar. Heb je weekboodschappen voor bijv. €80 euro, komt er €8 bij en reken je €88 af, maar gaat die €8 naar je spaarkaart.
Nog mooier is het dat je 6% van het gespaarde bedrag extra gratis daar bovenop ontvangt van Vomar, de zogeheten rente. En je kunt het gespaarde bedrag makkelijk laten uitbetalen wanneer je maar wilt, dit laat je bij de servicebalie in de winkel op je pinpas terugpinnen, zoals dat heet, en dit staat dan binnen 2 werkdagen weer op je rekening. Spaar voor een extraatje wanneer je op vakantie gaat of wanneer je een nieuwe oven nodig hebt, of laat het staan als buffer voor onvoorziene kosten.


Nu komt het allermooiste; je kunt je spaarkaart laten koppelen om n doel te steunen. OVVO is daar 1 van. Kies je voor OVVO, steun je de vereniging en het kost je niks!
Want 0,5% van alle gekochte boodschappen van alle spaarkaarten die aan dat goede doel gekoppeld zijn, betaalt Vomar zelf aan dat goede doel uit. Hoe mooi is dat!

 

Ik steun OVVO, stel dit doen nog 100 anderen en zij kopen allemaal voor €100 bij Vomar, dan krijgt OVVO van de Vomar 0,5% van dat totaalbedrag gratis en voor niets uitbetaald. Dit kan zomaar eens heel hoog oplopen.
Je spaart voor jezelf met 6% én je steunt gratis de vereniging.

 

Vandaag was de eerste uitbetaling, dit gebeurt per 3 maanden, en hiervan kreeg ik een mailtje met daarin het behaalde bedrag. Het begin is er, maar we kunnen met z’n allen een veel hoger bedrag genereren in de komende maanden natuurlijk.
Shop bij de Vomar in Zwanenkamp in Maarssen-Broek of op het Pieter de Hooghplein in het Dorp en scan je spaarkaart! (Klant-is-Koning-kaart, gratis te pakken bij de servicebalie of in de Vomar app)

 

Petra Brouwer