Hoofdtrainers 2 jaar langer bij OVVO!

Erwin van der Putten en Auke van Gemert blijven ook de komende jaren aan het roer bij de selectie van OVVO. De coaches, dit seizoen gestart, hebben hun contracten met 2 jaar verlengd.

Begin dit seizoen moest de TC de technische staf van de selectie volledig opnieuw inrichten na een moeilijk seizoen. We waren erg blij dat Erwin en Auke naar OVVO kwamen en dit seizoen zien we een hechte selectie waar veel plezier gemaakt wordt en waar een duidelijke stijgende lijn in de prestaties en het spel zit. De trainers en de TC hebben elkaar gevonden in een overeenkomst voor 2 seizoenen en dat is nog niet vaak gebeurd bij OVVO, maar geeft wel de tevredenheid en de intenties van beide kanten aan.

Robin Brouwer namens de TC: ‘De TC is erg tevreden en nu ook best trots dat we deze trainers voor 2 jaar vast hebben kunnen leggen. We zien weer het plezier en de strijd terug die we in eerdere periodes onder Erwin ook zagen. Het technische beleid is al jaren dat we een stabiele, ambitieuze hoofdklasser willen zijn. Daar hoort dan bij dat je niet euforisch doelstellingen bij moet stellen als je Korfbal League speelt maar ook dat je niet moet schrikken als je in de overgangsklasse speelt zoals nu. Laat het duidelijk zijn dat zowel de TC als de trainers met de ambitie werken om weer in de hoofdklasse uit te gaan komen.

We willen ook benadrukken dat de tevredenheid niet alleen op prestaties van het eerste team zit maar ook in de bereidheid om binnen de club op andere gebieden te ondersteunen. In de technische plannen voor komend seizoen zijn ook afspraken gemaakt over extra trainingsmomenten die niet alleen voor de selectie zijn. Het geeft aan hoe de trainers in de club staan en hoe zij er ook echt onderdeel van zijn. Dat is prachtig en vinden we erg belangrijk. We zijn erg blij met de verlenging voor 2 seizoenen en zien dit als een duidelijk signaal dat we ambitieus zijn om het korfbal binnen onze hele vereniging op een hoger niveau te krijgen.’

Erwin van der Putten & Auke van Gemert