Informatie over komend seizoen

TRAININGSTIJDEN EN TRAINERS JEUGD

Het heeft even geduurd maar hierbij eindelijk de informatie over de trainingstijden en de trainers voor de jeugdteams.


Start trainingen

De A1, B1, C1 en de D1 starten in de week van maandag 17 augustus. Alle overige teams starten in de week van maandag 24 augustus.


Oefenwedstrijden

De eerste oefenwedstrijden vinden al op zaterdag 22 augustus plaats voor de D1, C1, B1, A2 en A1. De D1 speelt om 10.30u thuis en de andere genoemde teams spelen uit bij Valto in de Lier. Voor alle overige teams wordt het oefenwedstrijdenschema zo snel mogelijk bekend gemaakt en het schema is via deze link te vinden maar we kunnen vast verklappen dat dit op zaterdag 29 augustus zal zijn dus zorg dat je deze datum vast vrij houdt in je agenda.


Trainingstijden teams

Voor de teamindelingen wordt verwezen naar de voorlopige teamindelingen zoals gepubliceerd op de website. Hieronder vind je per team de trainingstijden. De nummers in de eerste rij staan voor het veldnummer waarop getraind wordt.


We zijn inmiddels ook al druk bezig met de indelingen van de trainingen van het zaalseizoen. Dat is een flinke puzzel want daar hebben we veel minder velden tegelijk beschikbaar om te trainen.  We gaan ons uiterste best doen om de hoeveelheid wijzigingen te beperken maar houdt er vast rekening mee dat zowel trainingstijden als trainingsdagen in de zaal kunnen gaan wisselen. We willen proberen uiterlijk begin september het trainingsschema voor de zaal al bekend te maken zodat iedereen al rekening kan houden met de eventuele wijzigingen.


Trainers

De JC is druk bezig geweest om voor alle jeugdteams trainers te vinden. Dat is inmiddels voor bijna alle teams gelukt maar zoals je m voelt aankomen nog niet voor alle jeugdteams. We gaan in de komende weken hard aan de slag om de open plekken nog in te vullen maar spontane aanmeldingen naar aanleiding van dit bericht worden natuurlijk op prijs gesteld. Hieronder vind je het (voorlopige) lijstje met de trainers per jeugdteam:


OVVO A1

OVVO A2

OVVO A3

OVVO B1

OVVO B2

OVVO B3

OVVO B4

OVVO C1

OVVO C2

OVVO C3

OVVO C4

OVVO D1

OVVO D2

OVVO D3

OVVO D4

OVVO E1

OVVO E2

OVVO E3

OVVO E4

OVVO F1

Erwin, Robin Z en Sam

Vacature

Erwin Luijendijk

Marnick en Chantal

Laurens en Angela

Laura en David

Wiebe

Jelle en Jozua

Nanouk, Mano en Youri

Vacature

Mario en Corneel

Willeke en Dennis

Sem M en Job

Mirthe, Mees en Danique

Richard, Sophie en Iris

Ingmar en Janneke

Lukas, Francien en Luuk

Minke en Nikita

Aimee, Nienke, Laura en Tjitske

Ronald, Jelmar, Milan en Ties


Voor nu wensen wij iedereen een hele fijne korfbalvakantie en we zien iedereen na de vakantie graag weer bij OVVO op het veld!


Houd in ieder geval in de komende periode de OVVO site goed in te gaten voor meer informatie over het komende seizoen, onder andere voor de data waarop kleding gepast kan worden.


Mochten er vragen zijn naar aanleiding van dit bericht, stuur dan een mailtje naar JC@ovvo.nl


Groeten


De JC