Informatie teamindelingen seizoen 24/25

Het einde van het seizoen nadert alweer en dat betekent ook dat de JC al naar het komende seizoen aan het kijken is. In deze nieuwsbrief vind je alvast de nodige informatie ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.


Op basis van de op dit moment bij ons bekende informatie zullen we het komende seizoen met 3 B-teams, 2 C-teams, 3 D-teams,  3 E-teams en in elk geval 2 maar we hopen op 3 F-teams gaan starten. Over het aantal A teams hebben we als JC nog een lastige knoop door te hakken of het 3 of 4 teams gaan worden. Dit zit ‘m in het aantal spelers dat volgend jaar in de A moet en (nog) mag uitkomen.


Extra trainingen tbv teamindelingen

Gedurende het seizoen hebben de trainers en de JC een beeld kunnen vormen van de ontwikkelingen van de spelers (m/v) en daarnaast heeft de JC iedereen de gelegenheid gegeven wensen kenbaar te maken t.a.v. de teamindelingen.


Op basis hiervan is er een eerste ruwe schets van de teamindelingen gemaakt. Om tot een daadwerkelijke (voorlopige) teamindeling te komen willen we iedereen de gelegenheid geven om zijn/haar kunnen nog te laten zien tijdens de extra trainingen die we organiseren ten behoeve van die teamindelingen.


Die extra trainingen zijn op de volgende data en tijden:

CategorieDatumTijd
ADinsdag 11 juni20.00 – 21.30
BDonderdag 13 juni19.45 – 21.15
CDinsdag 11 juni18.15  – 19.30
DDonderdag 13 juni18.15 – 19.30
Selectie A en B1Dinsdag 18 juni onderlinge oefenwedstrijd (na di 11 juni volgt bericht wie hier verwacht worden)19.30 – 21.00
Selectie A en B1donderdag 20 juni “Fit de zomer” uit clinic19.00 – 20.30

Hieronder vind je in welke categorie je volgend seizoen uitkomt en kun je dus bepalen wanneer je verwacht wordt voor de extra trainingen. Mocht je naam er ten onrechte niet tussen staan, mail dan even naar jc@ovvo.nl en dan zullen we dit uiteraard corrigeren. Ben je niet in de gelegenheid om te komen trainen, laat dit dan aan je huidige trainer(s) weten.De (voorlopig) definitieve teamindelingen zullen uiterlijk donderdag 20 juni bekend gemaakt worden via de OVVO website. Voor de A1/A2 geldt dat er rekening gehouden moet worden met de bekendmaking van de definitieve teamindelingen na de oefenwedstrijden in augustus.


Voor de E en F teams worden geen extra trainingen georganiseerd maar is er op vrijdag 14 juni van 17.30  – 18.30 een gezellige afsluitende pannenkoekentraining.  Meer informatie hierover volgt via de whatsapp groepen van de E en F teams.


De voorlopige teamindelingen voor de E en F teams zullen ook uiterlijk donderdag 20 juni bekend gemaakt worden. Dit is echt een voorlopige indeling omdat we nog op hopen op nieuwe leden vanuit het schoolkorfbal. Daarnaast zal de teamindeling gebaseerd zijn op het huidige aantal teams. Mochten we in de zaal een of zelfs meer teams kunnen toevoegen dan kan dit aanleiding zijn om de teams opnieuw in te delen. Uiteraard zal dit in overleg met trainers/coaches plaatsvinden.


Start nieuwe seizoen

Om te zorgen dat iedereen weer op tijd wedstrijdfit is volgen hieronder belangrijke data. Zet deze vast in je agenda en houd die data dus vrij:

  • Dinsdag 20 augustus: start trainingen A selectie, B1 en B2
  • Donderdag 22 augustus: trainingen A selectie, B1 en B2
  • Zaterdag 24 augustus: oefenwedstrijden A selectie, B1 en B2 (thuiswedstrijden)
  • Vanaf maandag 26 augustus: start trainingen voor alle teams conform trainingsschema
  • Zaterdag 31 augustus: oefenwedstrijden alle jeugdteams (iedereen speelt thuis)
  • Zaterdag 7 september: start competitie


Voor de trainingsdagen en –tijden zijn de huidige dagen en tijden een goede indicatie voor hoe het schema er uit zal komen te zien maar het definitieve schema kunnen we pas maken nadat de trainers/coaches bekend zijn en we ook rekening kunnen houden met hun beschikbaarheid/eigen trainingstijden. Wellicht voor de E en F teams goed om te weten dat we aan het kijken zijn om de trainingsdagen te wisselen naar maandag/woensdag voor de E en woensdag voor de F-jes. Dit heeft o.a. te maken met de inhuur van de zaal.


Trainers komende seizoen

Helaas hebben we op dit moment nog niet voor alle teams de trainers/coaches rond. Er lopen nog diverse gesprekken om de open plekken te kunnen vullen maar schroom niet je aan te melden als je trainen zou willen geven en nog niet benaderd bent.  We zullen in elk geval bij de bekendmaking van de voorlopige teamindelingen voor zover mogelijk ook aangeven wie de trainers/coaches zullen worden.


Mocht je vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande informatie of juist nog informatie missen? Mail dan even naar JC@ovvo.nl en we zullen proberen je vraag/vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.


Groeten

Bertina, Jeroen, Linda, Margreet, Melissa