Jantje Beton

Beste OVVO-leden en alle anderen met een OVVO-hart,

Volgende week (7 t/m 13 maart) is het de week van Jantje Beton! Als vereniging vinden wij deze collecte erg belangrijk, voor zowel de Jantje Beton stichting als voor onze vereniging: 50% van de opbrengst is namelijk voor het goede werk van Stichting Jantje Beton en de andere 50% is voor onze mooie club!

Jantje Beton is er vóór en dóór de kinderen en met het bestuur is afgesproken dat de opbrengsten van deze collecte dan ook direct ten goede komen aan de OVVO-jeugd. Het geld gaat gebruikt worden voor het financieren van onze jeugd-activiteiten, zoals bv Sinterklaas, bingo, disco, bowlen of andere activiteiten; maar zeker ook het OVVO-kamp! En laten we met z’n allen hopen dat we weer activiteiten kunnen organiseren zonder beperkingen.

#OVVOzijnwemetz’n allen, dus hopen we dat er met z’n allen tegenaan gaan om zoveel mogelijk geld op te halen. Elk B, C, D en E-jeugdteam wordt gevraagd mee te helpen. Er zijn 3 mogelijkheden om geld in te zamelen: een QR-code, een betaallinkje en het huis-aan-huis collecteren. Met de QR-code en de betaallink kan iedereen volgende week zelfs vanuit de luie stoel geld ophalen. Dus deel deze link vooral met je opa/oma, oom/tante, buurman/buurvrouw en vrienden. Maar huis-aan-huis collecteren met je team nog veel leuker.

Grijp deze mogelijkheid aan om er een gezellig uitje met het team van te maken en er ook nog eens geld mee te verdienen. Wij stellen dan ook voor om een keer niet te trainen, maar met elkaar de collecte te lopen. Er kan voor begeleiding gezorgd worden, maar als een ouder of trainer dit wil verzorgen en als contactpersoon wilt fungeren, dan stellen we dat zeer op prijs. Vele handen maken licht werk…! Uiteraard wordt er gezorgd voor materialen, plattegronden, handige tips en bijbehorende instructies.

Rob van der Wilt
Organisatie OVVO Jantje Beton 
activiteiten@ovvo.nl