Jantje beton actie

Beste OVVO-leden en alle anderen met een OVVO-hart,

Deze week (6 t/m 12 maart) is het de week van Jantje Beton! Als vereniging vinden wij deze collecte erg belangrijk, voor zowel de Jantje Beton stichting (www.jantjebeton.nl) als voor onze vereniging: 50% van de opbrengst is namelijk voor het goede werk van Stichting Jantje Beton en de andere 50% is voor onze mooie club!Jantje Beton is er vóór en dóór de kinderen en met het bestuur is afgesproken dat de opbrengsten van deze collecte dan ook direct ten goede komen aan de OVVO-jeugd. Het geld gaat gebruikt worden voor het financieren van onze jeugd-activiteiten, zoals bv Sinterklaas, bingo, disco, bowlen of andere activiteiten; maar zeker ook het OVVO-kamp!

#OVVOzijnwemetz’n allen, dus hopen we dat er met z’n allen tegenaan gaan om zoveel mogelijk geld op te halen. Iedereen wordt gevraagd mee te helpen. Er zijn 3 mogelijkheden om geld in te zamelen: een QR-code, een betaallinkje en het huis-aan-huis collecteren. Met de betaallink kan iedereen deze week zelfs vanuit de luie stoel geld ophalen. Dus deel deze link (zie onderstaande) vooral met je opa/oma, oom/tante, buurman/buurvrouw en vrienden. Maar huis-aan-huis collecteren met je team nog veel leuker. Alle drie de C-teams gaan zich deze week inzetten voor de huis-aan-huis collecte.

Vorig jaar waren er in totaal 15 mensen met een OVVO-hart die digitaal een donatie hebben gedaan. Dit moet met zo’n mooie vereniging toch veel meer zijn. Dus ik zou zeggen, klik op de link en doneer…..

https://jantjebeton.digicollect.nl/korfbalvereniging-ovvo

Alvast bedankt voor je hulp en bijdrage.

Rob van der Wilt
Organisatie OVVO Jantje Beton 
activiteiten@ovvo.nl