Jesse Visser keert terug bij OVVO!

Vanaf komend seizoen speelt Jesse Visser weer in het vertrouwde blauw en wit van OVVO.

Jesse doorliep de hele jeugdopleiding van OVVO waarna ze naar Dalto vertrok, waar ze nu 5 jaar actief is in de selectie. Jesse is inmiddels 24 en heeft zich bij Dalto uitstekend verder ontwikkeld tot een korfbalster die heel veel waarde voor haar team heeft en die ook bij OVVO de groep sterker zal gaan maken.

We hebben als TC van OVVO al regelmatig laten weten dat we erg graag onze eigen mensen terughalen die bij clubs actief zijn die hoger spelen dan wij. We proberen altijd goed contact te houden met onze ex-spelers en het contact met Jesse werd steeds intensiever de laatste periode.

We zijn erg blij dat Jesse heeft gekozen om terug te keren bij de club waar ze opgegroeid is en dat dit traject verder gezet kan worden in de selectie. En met de komst van Jesse zullen we ook haar familie weer vaker langs de lijn zien (laatste thuiswedstrijd al) en dat is prachtig, want Jan en Sheila zijn ook altijd enorm actief geweest in allerlei vrijwilligersfuncties in de club en horen bij de prachtige vereniging die we zijn. We zijn erg blij dat we nu deze versterking aan kunnen kondigen en we verwachten dat Jesse zich weer heel snel thuis zal voelen in Maarssen.