Jubileumdag OVVO 85 jaar Meld je aan!!!

30 mei 2019 (Hemelvaartsdag) is het zover, de aanmeldingen stromen al binnen voor de OVVO jubileumdag. Voor zowel het Feest, het eten en natuurlijk het Familiekorfbal toernooi! Voor de oudere geïnteresseerde zal er naast  het familietoernooi ook een schotcompetitie georganiseerd worden. 

Ook zal er voor de kinderen een Springkussen op het terrein aanwezig zijn die dag.
Aanmelden is super makkelijk.
Via de OVVO  site en hieronder in dit bericht via de link. 

Familie korfbaltoernooi:
Maak een mooi team voor het familie toernooi, inmiddels hebben meer dan 7 families zich op gegeven. Dus zoek 8 a 10 personen (het liefst familie) en doe gezellig mee. We starten rond 15:00 met het familie korfbal. Aanmelden graag zsm, maar uiterlijk t/m 15 mei 2019

Schot competitie:
Bij voldoende aanmeldingen en bij droog weer zal er voor geïnteresseerden een schot competitie gehouden worden.
Opgeven kan per koppels van 2. Aanmelden graag t/m 15 mei 2019

Eten:
Na het toernooi is er namens OVVO een buffet voor leden en oudleden. Aanmelden is noodzakelijk om te weten voor hoeveel personen we eten in huis moeten halen. Ook hier kunt u zich opgeven via de link. Aanmelden graag t/m 15 mei 2019

Jubileum Feest:
Na het eten is het tijd om een feestje te bouwen en na te praten met zowel de oud als bestaande leden. Deze avond zullen 2 fantastische artiesten de avond compleet maken naast dat onze huis DJ (Feest DJ Pim) weer alle hits uit speakers zal blazen. 

Geef bij je aanmelding aan of je ook gezellig komt eten en/of blijft om er een geweldig feest van te maken. Aanmelden tot 30 mei 2019. Feest van 20:00 tot 1:00 uur.
(Afterparty in de Makerij Maarssen)

Aanmelden via deze link: Inschrijven!

Tot ziens,
Jubileum commissie.

Rob Brouwer, Dick van Haaften, Barry van Soeren, Jeroen Schollaart, Arja Niekerk en Pim Brouwer.