Jubileumdag OVVO groot succes

Afgelopen donderdag waren meer dan 300 leden en oud leden aanwezig bij het jubileumfeest van onze club. Maar liefst 85 jaar al actief en vooral een sociale en gezellige club.

Om 15 uur start van het Familiekorfbal toernooi met 18 teams en ruim 200 spelers. Een traditie van jaren geleden, maar nog steeds erg populair.
Daarna een korte wedstrijd van spelers van nu en van de laatste 10 succesvolle jaren. Met de coaches Erwin vd Putten en Frits Wip, hij was de coach die 10 jaar geleden in Almere voor de eerste keer naar de Leaque gingen. Mooie acties en een wereldgoal van Jacqueline vd Akker en een strafworp met 1 hand van Edwin de Kruijf. Hilarische acties en leuk om de ouderen nog even in actie te zien.

Daarna ging iedereen eten. Dank aan Rosco Catering voor het heerlijke buffet aangevuld met patat en hamburgers.
In de avond een mooi slotfeest met DJ Pim en de artiesten Mike Peterson en de echte OVVO zanger Ronnie van Bemmel.

Organisator Rob Brouwer: ” Het was een prachtige dag, mooi weer en zoveel leden en oud leden. Compliment voor de jubileum commissie die deze dag top hadden geregeld. Extra dank naar de barcommissie met de kanjers Barry, Jeroen en Dick. Zij hebben zoveel werk verricht, dank daarvoor. “

We gaan snel evalueren, maar iedereen wil volgend jaar weer het Familiekorfbal terug op Hemelvaartsdag met lekker eten en feestje om af te sluiten.

OVVO kan trots zijn dat de club na 85 jaar nog zo jong en actief is op alle fronten.