KAMP: OVVO-kamp inschrijf info

In menig OVVO-huishouden begint de spanning weer te stijgen, het kamp komt dichter- en dichterbij. Afgelopen jaar zat het kamp in 24(!) minuten vol…!!! Op 6 maart om 19:30 start de inschrijving voor het OVVO-kamp 2020. Om ervoor te zorgen dat jullie bij de inschrijving niet voor verrassingen komen te staan en je je inschrijving zo snel mogelijk kunt voltooien, volgt hier alvast info over wat we gaan vragen en waarom.


Wanneer is het kamp?
Van dinsdagmiddag 28 april tot en met vrijdagmiddag 1 mei.


Voor wie is het kamp?
Het kamp is voor kinderen uit de E, D, C en B-Jeugd. We gaan dit jaar naar een kamplocatie waar plek is voor maximaal 80(!) kinderen.


Waar is het kamp?
De precieze locatie blijft nog even geheim, maar vanaf OVVO is het minder dan een uur rijden. Een stuk dichter bij huis dit jaar dus.


Wat kost het kamp?
De kosten bedragen dit jaar €75,= . Hiervoor krijgen jullie 4 dagen lang enthousiaste kampleiders, 3 nachten onderdak, alle maaltijden en tussendoortjes, elke dag spellen, elke dag vrije tijd, feestjes en gezelligheid!

De inschrijving is pas definitief wanneer de betaling is ontvangen. U dient het bedrag dus zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 25 maart 2020, over te maken op rekening NL04 RABO 0380 4128 37 (let op: nieuw nummer!) t.n.v.  CKV OVVO te Maarssen onder vermelding ‘Kamp 2020 – naam kampganger’ – team kampganger’.


T-shirt
Wij willen ook dit jaar elk kind een kampshirt geven ter uniformiteit en herinnering. Lees graag de onderstaande maattabellen goed door om zo de goede maat alvast te bepalen bij het inschrijven. Doe dit A.U.B. zorgvuldig om teleurstelling te voorkomen.

Er zijn 3 types T-shirts: ‘Kindershirts’, ‘Volwassen Vrouw’ en ‘Volwassen Man’. Voor de jongste jeugd zal een kindershirt voldoen, voor de oudere jeugd zal wellicht een volwassen shirt beter zijn. Bij het inschrijven vragen wij naar welk type shirt je wilt en welke maat je dan wilt.

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)
Als laatste willen wij u graag nogmaals attent maken op een stukje wetgeving van de huidige tijd. Ook het OVVO-kamp moet zich aan de nieuwe regels van de AVG houden. Om die reden vragen wij u bij de inschrijving akkoord te gaan met onderstaande beschreven doeleinden.

Voor een goede organisatie van het kamp is het noodzakelijk dat wij de beschikking hebben over de juiste persoonsgegevens van de kampganger en de contactpersoon in geval van nood. We willen immers iedereen kunnen informeren over de juiste informatie van het kamp. Ook willen wij graag enkele foto’s en filmpjes via de website en social media delen tijdens en na het kamp om het thuisfront een impressie van het kamp te geven of om thuis nog eens na te kunnen genieten van wat er allemaal beleefd is. Met dit formulier vragen wij je toestemming om ook de door jou opgegeven persoonsgegevens en portretrechten van de kampganger voor deze, en uitsluitend deze, doeleinden te gebruiken.

Ik geef c.k.v. OVVO Maarssen toestemming voor de hieronder aangekruiste gegevensverwerkingen. Mijn toestemming geldt alleen voor de hierboven aangevinkte en beschreven redenen, gegevens en organisaties. Voor nieuwe, andersoortige gegevensverwerkingen vraagt onze vereniging mij opnieuw om toestemming. Zonder deze toezegging is deelname aan het kamp helaas niet mogelijk.

De inschrijving zal morgen open gaan (op VRIJDAG 6 MAART) OM 19:30

We hopen dat ook jij weer meegaat dit jaar. Maar zoals gezegd, wees er snel bij, want vorig jaar waren de toen 80 beschikbare plekken in 24 minuten volgeboekt!