Nog één nachtje slapen! Check de paklijst

Beste ouders, verzorgers en kampgangers,

 

Het is nu echt bijna zover; maandag 29 april begint het enige echte alles overstijgende OVVO-kamp. Zoals bekend is het thema dit jaar de boerderij. Voor sommigen bekend terrein, maar voor anderen een wereld op zich!

 

We verwachten uw zoon/dochter op maandag 29 april tussen 10.45 uur en 11.15 uur. Ook als ouder/verzorger bent u welkom om de kampgangers uit te komen zwaaien onder genot van een bakje koffie/thee in de OVVO kantine. Om 12.00 vertrekken we richting de kamplocatie (in Esbeek), waar we ruim een uur later zullen aankomen. Dit jaar gaan er 55 kampgangers en 18 leiding mee op kamp. Ook beschikken we dit jaar weer over een bus gesponsord door Snijders Uitvaartzorg, waardoor er niet gereden hoeft te worden door ouders! We vertrekken donderdag 2 mei vanuit Esbeek rond 11 uur, en zijn dan rond 12.15 uur weer bij OVVO op de parkeerplaats.

 

Wij kijken er naar uit om op 29 april met z’n allen op pad te gaan! Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn, neem dan even contact op (kamp@ovvo.nl).

 

Met vriendelijke groet,

De organisatie van het OVVO-kamp 2024

 

Paklijst

 

Beddengoed:

Kussen + sloop
Dekbed / slaapzak
Hoeslaken

 

Kleding:

Wit shirt dat vies mag worden
Zwemkleding
Galakleding + schoenen
(warme) buitenkleding + schoenen
Sportkleding
Badslippers
Een sloot droge sokken
Poncho / Regenkleding
Een reflecterend hesje

 

Overig:

Handdoeken
Toilettas met inhoud
Zaklamp
Theedoek
Snoep voor de leiding en je beste humeur
Lunch voor de eerste dag op kamp!!!

 

We kunnen niet garanderen dat deze heel blijven en/of mee terug komen!