Kangoeroes training weer begonnen!

Afgelopen zaterdag 4 sept, was de eerste kangoeroe training van dit nieuwe seizoen. Met 9 trainers hadden we er onwijs veel zin in, plannetjes en een leuke training bedacht. 9 uur op zaterdagochtend is natuurlijk heel vroeg, maar wat is nou leuker om zo’n groep kangoeroes te zien trainen en je hebt gelijk nog eens een hele lange zaterdag over, geweldig toch? Dus daar stonden wij om 9 uur te wachten op onze kangoeroes en ja daar kwam de eerste aan Eli samen met papa Willem, wel even spannend want met zoveel trainers….


Dus we dachten we wachten nog even op de rest, maar dat wachten werd wel erg lang Eli was ondertussen al wel begonnen met trainen een leuk tikspel met wel acht trainers is toch super. Helaas bleef het bij deze ene kangoeroes, Eli had de training volledig overgenomen en gaf trainen aan de C1 spelers, nou ik kan je vertellen ze waren er moe van geworden.


Natuurlijk wil Eli net zo goed worden als zijn papa en mama en echt trainen krijgen, maar dan kan hij niet de enige blijven. Dus wil je komen korfballen, neem je broertje, zusje, neefje, nichtje, vriendje, vriendinnetje mee en kom gezellig mee doen as zaterdag om 9 uur bij OVVO. Wij zijn er weer en jullie hopelijk ook😀.


Gr kirsten