Kantinerooster tijdens zaterdagtrainingen!

Vanwege het besluit om de competie stil te leggen en zaterdag te gaan trainen heeft de Kantinecommissie het volgende plan gemaakt.


De twee zaterdagen van december waarop er getraind gaat worden (11 en 18 december) hebben we opgedeeld in blokken van 1,5 uur waarop iedereen vrij kan in schrijven voor een kantinedienst.

Dus Blok 1 vanaf 9:30 tm 11:00 uur en zo door tot blok 5 15:30-17:00 uur. We gaan uit van twee personen per kantinedienst (1x bar en 1x QR). Op deze manier kan de kantine tijdens de trainingen open blijven en zo zorgen voor wat extra gezelligheid tijdens een trainingsdag.

Dit kan natuurlijk alleen als de roosters gevuld zijn. Daarom het verzoek om dit in de ouderapp (jeugdteams) of teamapp (seniorenteams) onder de aandacht te brengen en te houden. We hopen én vertrouwen op voldoende support van ouders en leden, immers “de OVVO-kantine doen we met z’n allen”.

Schrijf je hier in om een bardienst te draaien! Mocht je geen inlog gegevens weten dan graag een email naar de Kantinecommissie.


Kantinecommissie