Kleine moeite, groot plezier, Wie helpt onze G-spelers de quarantaine door?

Helaas is bij een woonhuis met veel spelers uit ons G-team een uitbraak van Corona ontstaan. Hierdoor zitten veel onze spelers in quarantaine. Quarantaine voor onze spelers betekent dat zij alleen nog maar in hun eigen kamer mogen verblijven. Vandaar deze oproep aan jullie hulp.


Namens de trainers van het G-team zouden wij jullie willen vragen om massaal kaartjes te sturen naar onze spelers om hen hiermee een hart onder de riem te steken. Wat zou het leuk zijn als het ontvangen van kaartjes een lichtpuntje op de dag kan zijn!

Het gaat om de volgende spelers: Linda, Niek, Desmond, Melanie, Rolien, Ali, Nigel, Ber, Fenna, Cor en Joey. Dit zijn niet allemaal leden, maar wel huisgenoten die in dezelfde situatie zitten en natuurlijk ook zeker onze steun kunnen gebruiken. 

Het adres is:
Moerasvaren 103
3452 KB Vleuten

Ik snap dat jullie niet allemaal iedereen een kaartje kunnen sturen maar als iedereen 1 of 2 kaartjes kan sturen, of 1 kaartje aan iedereen, weet ik zeker dat we met elkaar onze spelers deze vervelende situatie voor onze toppers een beetje kunnen verlichten!

Heel erg bedankt allemaal!

Groetjes alle trainers van het G-teamOVVO D4 heeft voor iedereen al een mooie kaart geschreven!