Korfbal Leaguefinale 2021

Vele van ons hadden voor de korfbal Leaguefinale van 2020 een kaartje gekocht. Gezellig in het mooie Rotterdam naar mooie korfbalwedstrijden kijken. Iedereen hoopte natuurlijk dat het corona virus snel over zou zijn.

Helaas de werkelijkheid zag er toen anders uit en werd alles afgezegd. Er was toen besloten om het kaartje voor de korfbalfinale van 2021 te gebruiken. Nu spelen de teams in de korfbal League elke week wel hun wedstrijden zonder publiek. Deze zijn ook allemaal live te bekijken via https://eyecons.com/. Nu is ook besloten om het ticketgeld zonder de servicekosten terug te betalen omdat ook dit jaar er geen wedstrijden met publiek gespeeld zullen worden. Voor diegene die de kaartjes bij Ronald Siebes en Ronald van Liempdt heeft geregeld zal het geld op zijn/haar rekening terug gestort krijgen. Je hoeft daar verder niets voor te doen.

Wil je de weg naar de finale in de gaten houden dan kan je dat zien op de volgende website https://www.korfballeague.nl/play-offs/

Na tien reguliere speelronden start op woensdagavond 24 maart voor zes Korfbal Leagueclubs de play-offfase. Twee clubs plaatsen zich uiteindelijk voor de Korfbal Leaguefinale op zaterdag 17 april (16.00 uur) in RTM Stage van Rotterdam Ahoy.

Het programma en de standen in de reguliere competitie – poules Korfbal League A en Korfbal League B – vind je hier. Zodra bekend is welke ploegen in de play-offs tegen elkaar spelen en ook de aanvangstijden van die duels bekend zijn, wordt het programma van de play-offs daar ook zichtbaar.

Play-offs: ronde 1
Wedstrijd 1 – woensdag 24 maart
(a) KLA 1 – KLB 4
(b) KLA 2 – KLB 3
(c) KLB 1 – KLA 4
(d) KLB 2 – KLA 3

Wedstrijd 2 – zaterdag 27 maart
(a) KLB 4 – KLA 1
(b) KLB 3 – KLA 2
(c) KLA 4 – KLB 1
(d) KLA 3 – KLB 2

Eventuele wedstrijd 3 – dinsdag 30 maart
Gelijk aan wedstrijd 1

Play-offs: ronde 2
Wedstrijd 1 – zaterdag 3 april
Winnaar (a) – winnaar (d)
Winnaar (c) – winnaar (b)

Wedstrijd 2 – zaterdag 10 april
Winnaar (d) – winnaar (a)
Winnaar (b) – winnaar (c)

Eventuele wedstrijd 3 – dinsdag 13 april
Hoogst geëindigde in reguliere competitie thuis

Korfbal Leaguefinale – zaterdag 17 april 16.00 uur
Één wedstrijd in RTM Stage van Rotterdam Ahoy