KT-2 training volgen bij OVVO (VOL=VOL)

Beste trainers/coaches,


Afgelopen maandag kwam Alain ter Horst namens het KNKV langs om een aantal van onze trainers een les te geven over de basics. Hier werden onderwerpen behandeld om een goede training te geven. Dit was basisinformatie voor de trainers.


Henk Fokker en Laurens Verkerk zijn op dit moment druk bezig om te regelen dat er bij OVVO weer een KT-2 (korfbal trainer) cursus wordt georganiseerd. Tijdens deze cursus krijgen de trainers/coaches in 4 bijeenkomsten les over de vier inzichten over trainerschap: Structureren, stimuleren, individuele aandacht en regie overdragen.  


De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten. Tussen iedere bijeenkomst zit minimaal vier tot zes weken. In de tussenliggende periode ga je de opgedane kennis in praktijk brengen binnen je (eigen) team.


Het examen (PvB) bestaat uit de beoordeling door de docent van alle opdrachten. Wanneer al deze opdrachten als voldoende worden beoordeeld, en ontvangt het certificaat Korfbaltrainer 2. Dit certificaat geeft recht om in de toekomst de opleiding KT-3 te volgen.


De cursus is voor minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers. Dus wees op tijd met jouw inschrijving! Vol is vol!


Ben jij geïnteresseerd in deze cursus en wil jij jezelf verbeteren in het trainen geven en coaching? Vul dan het formulier in via de volgende link: https://forms.gle/dE2JTRnJCAbMcfqa8


Wij houden dan de geïnteresseerden op de hoogte van deze cursus bij OVVO. De datums wanneer de KT-2 cursus wordt gegeven zal in overleg zijn met de aangemelde deelnemers.


Als er vragen zijn, stuur ons even een berichtje via kt2-training@ovvo.nl


Groeten,
Henk en Laurens