Laatste seizoen Erwin en Auke bij OVVO

Onze hoofdtrainers Erwin van der Putten en Auke van Gemert hebben gisteren de groep medegedeeld dat ze bezig zijn aan hun laatste seizoen.

 

6 jaar geleden stapte de trainers in toen er een flinke klus lag. De selectie moest compleet vernieuwd worden en in de tussentijd moesten we minimaal op overgangsklasse niveau blijven om aantrekkelijk te zijn voor eigen talenten en spelers van buitenaf.

 

Met name afgelopen seizoen was het af en toe met kunst en vliegwerk maar uiteindelijk is dit gelukt en staat er nu een uitstekende mix van ervaren spelers en talenten in onze selectie waarmee we weer omhoog kunnen kijken in de overgangsklasse. Als we zien hoe lastig we het de gedoodverfde kampioen gisteren hebben kunnen maken wordt duidelijk dat er een flinke klus gedaan is de laatste jaren en dat de trainers een sterker OVVO achter laten waar een nieuwe trainer weer met een mooi perspectief aan kan werken.

 

Als TC zijn we de trainers enorm dankbaar voor deze zware klus. Weinig trainers wilden instappen in deze situatie en de clubliefde van Erwin trok hem destijds over de streep.

 

Er zullen genoeg prachtige clubs komen voor onze trainers en als OVVO gaan we op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer om met onze sterke en enthousiaste groep aan de slag te gaan.

 

We zullen aan het einde seizoen op een gepaste manier afscheid nemen maar iedereen kent onze trainers goed genoeg om te weten dat de focus nu vooral op presteren ligt tot aan het einde van het seizoen.

 

Namens de TC
Robin Brouwer (06-53602998)