Leden-inventarisatie van start! Help jij mee om OVVO nog leuker en gezelliger te maken?

Eerder dit jaar (1 maart) organiseerde ons OVVO-bestuur een bijeenkomst om onze jeugd beter te gaan laten korfballen en het nog gezelliger te maken bij OVVO. Uit deze avond zijn veel leuke initiatieven voortgekomen en deze initiatieven draaien natuurlijk op vrijwilligers.

 

Naar aanleiding van deze bijeenkomst ga ik, Bob Gerritsen (OVVO 1, rugnummer 11), onze OVVO-leden, en ouders van leden, langs om te kijken of we de pool met vrijwilligers groter kunnen maken. We zijn op zoek naar vrijwilligers in de breedste zin van het woord: trainers, koks, commissieleden, klussers, groenvoorzieners, activiteitenbegeleiders en nog veel meer. Hierbij is een duurzame betrokkenheid bij de vereniging het uitgangspunt: het vrijwilligerswerk moet natuurlijk ook bij jou passen.

 

Het kan dus zijn dat je binnenkort een e-mail van leden-inventarisatie-OVVO@ziggo.nl in je inbox treft met het een verzoek om je op een later moment eventjes te bellen. De leden-inventarisatie is gericht op (ouders van) leden die nog niet actief zijn, maar het kan natuurlijk voorkomen dat je als actief lid een mailtje ontvangt. Mocht het belverzoek even niet uitkomen? Laat het gerust weten via een reactie op de email.

 

Is je interesse gewekt of ben je nieuwsgierig naar hoe jij OVVO verder kan helpen? Spreek mij dan gerust aan op de club of stuur even een mailtje naar leden-inventarisatie-OVVO@ziggo.nl.

 

Groet,

Bob

 

Bob Gerritsen