Mooi geldbedrag voor het OVVO Kamp!

Gisterenavond 4 november werd de finale avond georganiseerd van de Rabo ClubSupport door de Rabobank. Van 4 tot en met 25 oktober konden Rabobank leden stemmen op 3 favoriete clubs/stichtingen. Ook OVVO deed mee aan de Rabo ClubSupport met als doel geld voor het altijd populaire OVVO Kamp. Helaas hebben we afgelopen twee jaar niet op kamp kunnen gaan met OVVO door corona. Maar de kampcommissie komt zeer binnenkort weer bijelkaar om voor komende mei vakantie (hopelijk) weer een fantastisch kamp te kunnen organiseren.


Voor de finale avond gisteren waren de top 60 clubs, verenigingen en stichtingen uitgenodigd om een cheque in ontvangst te nemen. Eerst werd er een presentatie gegeven door Hans van Egdom namens het NOC*NSF over maatschappelijke vraagstukken die er spelen bij verschillende clubs. Vervolgens nam Tim de Vries, Olympische topsporter het woord en verteld zijn inspirerende verhaal over zijn sportcarriere tot bronzen medaille winnaar tijdens de Paralympische Zomerspelen in Tokyo afgelopen jaar.Namens OVVO was Laurens Verkerk aanwezig om een fantastische cheque van maar liefst €934,29 in ontvangst te nemen voor het OVVO Kamp. Met dit bedrag zijn wij enorm blij en kunnen wij goed besteden om en voor alle kinderen die meegaan een fantastisch kamp te organiseren.


Via deze weg willen wij degene die op OVVO gestemd hebben enorm bedanken! Zonder jullie hadden we nooit zo’n mooi bedrag kunnen ontvangen. Ook Rabobank enorm bedankt voor dit geweldige initiatief om clubs, verenigingen en stichtingen financieel te helpen.