Nieuwe kandidaten bestuur

Het bestuur is blij met twee kandidaten, die wij graag voordragen: Johan Dorst (voorzitter) en Henk Fokker (bestuurslid CTC). Johan is al een bekende in de kampleiding en vader van Sophie, Aimée en Yanique. die allemaal bij OVVO korfballen. Henk heeft zojuist als speler bedankt en wil zich nu op een andere manier voor OVVO inzetten, fantastisch! Wij gaan ervan uit dat zij in de te organiseren Ledenvergadering (september) met jullie instemming worden bevestigd. De uitnodiging voor deze vergadering volgt zsm.


Daarmee komt binnenkort een einde aan het ad interim voorzitterschap van Anneke Pastoor. Zij heeft deze taak het afgelopen jaar op zich genomen en gaat zich nu nog een jaar richten op haar oorspronkelijke bestuurstaak PR & Sponsoring. Rob de Bie blijft ook nog een jaar als penningmeester aan, fijn!


Helaas komt er dit seizoen ook een einde aan de fijne samenwerking met Karin Dalm (secretariaat) en Joep Backx (bestuurslid CTC). Ze hebben beiden veel voor OVVO op bestuurlijk niveau betekend, waarvoor wij hen nog heel hartelijk gaan bedanken tijdens de Ledenvergadering!


Het te vormen nieuwe bestuur gaat onderling nog het gesprek aan welke versterkingen er verder nodig zijn. Daarover later meer.


We gaan met een positief gevoel de zomer in!


Hartelijke groet,


Het bestuur