Nieuwe korfbalmateriaalcontainer in gebruik

Nu we maandag 11 mei weer van start gaan met de jeugdtrainingen wordt tegelijkertijd de nieuwe materiaalcontainer in gebruik genomen. Héél veel dank aan Jan Hove, Thijs Manten en Hedde Brouwer die hier vele uren werk in hebben zitten!

Belangrijke richtlijnen:


– De sleutel van de container (nr. 5) hangt aan het vernieuwde sleutelbord in de beheerdersruimte. Degene, die als eerste training geeft, opent als eerste dus de OVVO-hal. De sleutel kan in de deur van de container blijven zitten. Degene, die afsluit doet eerst de container op slot, hangt de sleutel terug op het sleutelbord en sluit de hal af. NB) Tijdens de coronamaatregelen moet de hal tussendoor op slot blijven!


– We hebben niet voor grote, sterke en logge zeecontainers gekozen maar voor deze opslagcontainers. We hebben gezorgd voor voldoende bescherming van de stalen palen in de container, maar de deuren zijn licht en van dun materiaal en dus kwetsbaar. Daarom het verzoek eerst de deuren te openen en vast te klikken op de hardhouten paaltjes en dan het materiaal te pakken.


– In de container is ruimte voor stalen oefenpalen en aluminium wedstrijdpalen, korven en 3 ballenkarren.


– De 16 grondplaten voor stalen palen blijven voortaan buiten; zij liggen op de houten zwartgebeitste balken, ondersteund door driehoekjes. Na de training dienen zij daar (verdeeld over 2 plekken op ons kunstgrasveld) weer op terug te worden geplaatst.


– Bij binnenkomst liggen de 3,5 meter palen links in de container (wedstrijdpalen boven) en de 3,0 en 2,5 meter palen rechts (idem wedstrijdpalen boven).


– Blijf voorzichtig met het beuren van de stalen palen, kijk goed uit waar je heen beweegt en geeft elkaar veel ruimte.


– In de materiaalruimte in onze hal bergen wij de wedstrijdzaalpalen, alle aluminium oefenpalen, de zware grondplaten met een rubberen ring, de steekwagen, de grondplatenkar en een voorraad korven en een voorraad ballen. Dit is materiaal voor in de zaal (selectie in september en in oktober) en voor de BSO, voor ons G-team en de Kangoeroes gedurende ons buitenseizoen.


– Bij de indeling van de trainingen zullen we met het beschikbare materiaal rekening moeten houden. Bij structureel tekort kunnen we extra buitenmateriaal aanschaffen, te denken aan stalen palen en passende grondplaten.