Nieuwe maatregelen: kantine dicht, geen publiek

Op maandag 28 september heeft het kabinet een nieuwe aanscherping van de coronamaatregelen afgekondigd. Voor OVVO betekent dat een stevige vereenvoudiging van ons coronaprotocol: vanaf vandaag is onze kantine dicht en is er geen publiek meer toegestaan. Deze maatregelen gelden voor minstens drie weken.


Dit houdt concreet in dat alleen actieve korfballers en maximaal 3 begeleiders geregistreerd als trainer of begeleider in Sportlink, toegang hebben tot ons sportpark. Ouders wordt dringend verzocht het sportpark NIET te betreden en (indien nodig) kinderen op het parkeerterrein af te zetten en op te halen. Alleen ouders van onze allerjongsten (Kangoeroes, F, E) mogen eventueel meelopen tot de sporthal. Let hierbij op de 1.5 meter afstand! Ook andere belangstellenden hebben de komende periode geen toegang tot de velden en accommodaties van OVVO.


Extra informatie vanuit RIVM

Ik rijd mijn kind (t/m 17 jaar) naar een uitwedstrijden. Ben ik dan een toeschouwer?

Nee. Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd.

Ik rijd mijn kind (t/m 17 jaar) naar een training of thuiswedstrijd. Mag ik blijven kijken?

Nee. Als uw kind sport op de eigen sportaccommodatie, dan vallen chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken.


Bron: Veelgestelde vragen over het coronavirus en sport