Oekraïne korfbalt met oude OVVO shirts

Begin april ben ik (Laurens Verkerk) naar een kindertehuis Childrens Path in Velyki Mosty, Oekraïne gegaan. Hier heb ik dankzij een bijdrage van Bazar Open Hof twee korfbal palen, twee manden en vier ballen kunnen brengen zodat de kinderen uit het kindertehuis kennis kunnen maken met onze eigen sport. Hier heb ik destijds ook een stukje over geschreven op de OVVO website die u hier kunt teruglezen.


Toen ik terugkwam kreeg ik te horen dat OVVO dit seizoen nieuwe shirts zou krijgen en heb ik gevraagd of ik een aantal oude shirts en broekjes naar Oekraïne mocht opsturen zodat ze daar kunnen korfballen in onze mooie OVVO korfbal shirts. Daar werd super goed op gereageerd en kreeg ik een paar dozen vol shirts en broekjes om naar het kindertehuis op te sturen. Naast de shirts en broekjes zaten er ook trainingspakken bij met sponsoring van Zeker Weten en van Fietsenhandel Markerink.

Gisteren kreeg ik bericht dat de kleding is aangekomen bij het kindertehuis en kreeg ik deze leuke foto’s toegestuurd van de enorm blije en dankbare kinderen. Via deze weg wil ik ook graag OVVO, het bestuur, Pim Blaauw, Ron van Hattem (Zeker Weten) en Ben Markerink (Fietsenhandel Markerink) bedanken voor deze mogelijkheid om een gedeelte van de oude OVVO kleding naar Oekraïne op te sturen. Ik kijk er weer naar uit om die kant op te gaan en een wedstrijd te spelen met en tegen allemaal kinderen in OVVO shirts.

Laurens Verkerk