Opslagcontainers geplaatst dichtbij het kunstgrasveld

De vaak geuite wens om het korfbalmateriaal dichter naar het veld te verplaatsen is nu ingevuld. Afgelopen donderdagmorgen hebben een viertal vrijwilligers met behulp van de leverancier 2 zelfbouwcontainers geplaatst.


De ene met openslaande deuren richting de Straatweg is voor opslag voor spullen van ons en voor de BSO. De andere container (ook 2 meter hoog, 2 meter breed en 5 meter lang) is enkel voor opslag van korfbalmateriaal.

We hebben nog enige tijd nodig om stellingen te laten maken en voorbereidingen te treffen om solide plaatsing te waarborgen. We streven er naar dat het in de laatste week van maart klaar is en dat wij de stalen palen en grondplaten dan alvast gaan verhuizen. Het heen en weer lopen met palen, korven en de zware kar met grondplaten richting het materiaalhok is vanaf maandag 30 maart niet meer nodig.

De 16 grondplaten waar de stalen palen in passen worden voortaan tijdens het zomerseizoen buiten opgeslagen op en vlak bij het kunstgrasveld. Er blijft nog korfbalmateriaal achter in het materiaalhok voor ons G team en voor de selectie training in de zaal gedurende september en oktober. De blauwe zeecontainer is al deels leeggehaald en wordt eind maart afgevoerd.