Oud OVVO-lid Teus van Zoest overleden

Van de website van HKC Haarlem:

Tot onze grote schrik ontving het bestuur het vreselijke nieuws dat afgelopen woensdag oud lid van de vereniging Teus van Zoest plotseling is overleden. Onze gedachten gaan natuurlijk uit naar zijn dochter Lieke en alle andere familie en nabestaanden en we wensen hen heel veel sterkte met dit grote verlies.

Teus was, net als Lieke, t/m afgelopen seizoen lid van onze vereniging. Hij was in zijn rol binnen de technische commissie mede-bedenker van het “Plezier & Prestatie”-beleid voor de jeugd en was er heilig van overtuigd dat beide termen elkaar in de (korfbal-)sport zouden moeten versterken. In zijn rol als coach van Haarlem A1, of zoals hij het zelf graag noemde: “Team A1” (want presteren doe je samen) droeg hij dit principe ook graag uit naar zijn spelers, met een mooi kampioenschap als resultaat. Ook na de overstap van Lieke naar AW-DTV (wat was hij trots op haar debuut in de hoofdklasse junioren), bleef hij betrokken bij Haarlem. Vorige week stond hij nog langs de lijn tijdens de derby tegen Rapid. We zullen Teus met al zijn inzichten, aanmoedigingen en opbouwende kritiek, voortaan moeten missen.

Ter nagedachtenis en als laatste eerbetoon aan Teus zal de HKC Haarlem selectie vandaag met rouwbanden spelen. Mooie herinneringen of lieve woorden kunnen worden achtergelaten op de gedenkpagina die de familie voor hem heeft ingericht.