OVVO B2 kampioen!

Op Zaterdag 28 Oktober heeft de B2 alsnog het veldkampioenschap binnen gehaald. De wedstrijd tegen TZ moest overgespeeld worden. De B2 kwam in de beginfase al snel met 3-1 achter. Toen werd de rug gerecht en wisten we met een 3-6 voorsprong de rust te halen. TZ probeerde nog tevergeefs met 3 A1 spelers na de rust ons te verslaan. De B2 gaf geen krimp en wist met veel druk op de spelers van TZ de winst binnen te halen  met 5-8 waardoor ze op onderling resultaat met DOS (W) de nummer 1 positie in de poule wisten te bemachtigen.


De B2 is een bijzonder team. Ze zijn hecht, bereid om beter te willen worden en spelen ook nog is aantrekkelijk korfbal! Kortom , echt een fijne groep om mee te werken! De B2 bestaat uit 10 dames en 2 heren en de trainers David en Marcel. Sommige dames hebben zo veel plezier om als heer te spelen dat ze zich ” mannen” noemen :). 


Dat het echt bikkels zijn met liefde voor hun sport bleek wel in de zaal. 2 uur na afloop van de wedstrijd op het veld  moest er nog geoefend worden tegen MIA  B2. Die hadden we met de eerste oefenwedstrijd op het veld verslagen met 3-8. Ook die wedstrijd werd overtuigend gewonnen met 16-9!


Kom ze een keer bekijken in de zaal. De wedstrijden zijn altijd leuk en spannend om te kijken.


Marcel